Miehet

Palkanmaksuongelmat viivyttivät liigajoukkueen pelaajasopimuksia – ”On ollut ongelmia”

18.09.
2014
3 Kommenttia
0
Miehet
Josba julkaisi Jiri Tikkasen (numero 90) sopimuksen vasta tällä viikolla. Arkistokuva: Jari Turunen

Josba julkaisi Jiri Tikkasen (numero 90) sopimuksen vasta tällä viikolla. Arkistokuva: Jari Turunen

Miesten liigakauteen valmistautuva Josba julkaisi alkuviikosta sanomalehti Karjalaisen välityksellä merkittävän jatkosopimuksen, kun avainpelaajiin kuuluva Jiri Tikkanen pelaa Joensuussa myös alkavalla kaudella. Tikkasen sopimusneuvottelut eivät kuitenkaan olleet ihan yksinkertaiset.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Josballa on ollut vaikeuksia maksaa viime kauden pelaajapalkkioita. Tämän takia Tikkasen jatkosopimuksen teko viivästyi. Tiettävästi ongelmia on ollut myös muiden pelaajien kohdalla.

Pääkallo.fi kysyi Josban palkkahuolista joukkueen päävalmentajalta Petri Tornilta. Tuore pääluotsi myönsi torstaina Helsingissä järjestetyssä Salibandyliigan avausinfossa, että ongelmat ovat todellisia.

Petri Torni, pitääkö paikkansa, että osa pelaajista venyttänyt pitkään sopimusneuvotteluita palkkasaatavien vuoksi?
– Osittain on ollut ongelmia. Seura on nyt hoitanut ne. Huhu pitää siis paikkansa, myönsi Torni.

Onko odotettavissa, että näitä ongelmia nähdään myös jatkossa?
– No toivotaan, ettei näitä enää tule. Seuran johtohan vaihtui vuosi sitten. Tässä on ollut vanhoja velkoja rasitteena. Vaikutti jo viime vuonna. Pakollisia menoja on ollut, ja rästeistä johtuen palkanmaksu on sitten venynyt. Vahva usko samalla, että saadaan asiat kuntoon.

Minkälainen Josba nähdään ensi kaudella?
– Sanoisin, että realistisena tavoitteena on päästä kahdeksan joukkoon. Pelillistä kehitystä toivotaan tapahtuvan. Pyritään olemaan hankala joukkue, joka pelaa iloista salibandya. Jatketaan siihen mihin jäätiin viime kauden lopussa, arvioi Torni.

Josba avaa kautensa tulevana sunnuntaina kotonaan Karjalan herruusmittelöllä NST:tä vastaan. Tuore sopimuspelaaja Tikkanen istutetaan sarja-avauksessa näillä näkymin puolustajan tontille, vaikka aiemmin hänet on tunnettu hyökkääjänä.

LINKKIVINKKI: Josbasta voi lukea lisää Rajaheitto.fi-sivustolta. Sivusto on haastatellut Josban puheenjohtaja Jari Kurttilaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Espoolainen
19/09/2014
Hyvin on pääkallon toimitus herännyt kauden alkuun, juttua tulee nyt riittäväälä vauhdilla.
Seurojen olisi nyt oltava aktiivisempia jos halutaan lisää yleisöä katsomoon. Tässä vaiheessa kun liigan alkuun noin vuorokausin niin esim. Oilers on ollut hiljaa, veikkaan että tuloksena yleisömäärä jää alle viidensadan vaikka vastustajana on Classic. Tunnetta peliin myös seurojen markkinointiin.
Tieto
19/09/2014
Ai vain nyt myöhästyi palkat. Uskoisko, että vain kerran on moinen tapahtunut? Huhut kertoo vähän muuta.
Rajaheitto
20/09/2014
Terve,

Kiitos teille Rajaheiton jutun linkityksestä.

Ja pitää samaan syssyyn kehua sivuanne: vuodesta toiseen taattua laatua!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.