Pojat, tytöt, miehet ja naiset sekä ulkomaat – kaikki Pääkallo.fi:n kausiennakot

Pääkallo.fi ennakoi kattavasti eri salibandysarjoja.

Pääkallo.fi ennakoi kattavasti eri salibandysarjoja.
Pääkallo.fi ennakoi kattavasti eri salibandysarjoja.

Pääkallo.fi ennakoi salibandysarjoja isommin ja vahvemmin kuin koskaan aiemmin. Arvioitana eivät ole vain lajin pääsarjat, vaan ennakoita tulee myös junioreista ja ulkomailta.

Merkittävä osa Pääkallo.fi:n ennakoista on jo julkaistu, mutta iso osa on myös vielä julkaisemattta. Tämän jutun alla olevaan linkkilistaan kertyy kaikki Pääkallo.fi:n salibandykauden 2014–2015 ennakot.

Pääkallo.fi ennakoi miesten Salibandyliigan, naisten Salibandyliigan ja miesten Divarin. Ennakoimme myös Ruotsin Superliigan, Sveitsin NLA:n, Saksan Bundesliigan ja Tshekin pääsarjan. Myös kotimaan kakkosdivarista tulee ennakkoa.

Kaupan päälle ennakoimme kaikkien poikien ja tyttöjen SM-sarjat, eli nuorten SM-sarjan, B-pojat sekä C1- ja C2-pojat. Unohda emme myöskään tyttöjen SM-sarjaa ja C-tyttöjä.

– Puristus on melkoinen, mutta kaiken vaivan arvoinen – ainakin palaute ensimmäisistä julkaistuista ennakoista on ollut positiivista. Kaikki ennakot on tehty ja tehdään suuremmalla panostuksella kuin aiempina kausina. Jokaisen ennakon tekemiseen osallistuu useita ihmisiä, joten yksikään ennakko ei ole yksittäisen toimittajan mielipide. Täytyy jo tässä vaiheessa antaa jätti-isot kiitokset kaikille ennakoiden tekemiseen osallistuneille ja osallistuville sählyääliöille, Pääkallo.fi:n päätoimittaja Jussi Ojala kommentoi ja jatkaa:

– Osa ennakoista on julkaistu ja osa julkaisematta. Esimerkiksi osa junnusarjoista alkaa vastaa lokakuun puolelle, joten pudottelemme ennakoita julki vasta sarjojen alkaessa.

29 comments

  1. Loistavaa duunia pääkallon toimitukselta, olette parantanut toimituksellista tasoa viime kaudesta selvästi.

  2. Lentopalloliitto tekee juuri päinvastoin kuin Salibandyliitto:

    ”MTV näyttää tulevan kauden aikana peräti 22-29 ottelua Mestaruusliigasta. Sen lisäksi tulevat vielä Mestareiden liigasta LP Salon kolme koti- ja kolme vierasottelua sekä Final Four huhtikuussa. Mestaruusliigasta MTV näyttää 10-12 miesten ja naisten ns. Match of the Month -ottelua, 2-3 ottelua pudotuspeleistä, kaikki miesten finaalit (4-7 ottelua) ja kaikki naisten finaalit (4-7 ottelua). Kolme ottelua näytetään MTV:n vapailla kanavilla ja muut MTV:n maksukanavilla.”

    Kuluttajan kannalta selkeää, pikkurahalla ja yhdellä sopimuksella saa paljon hyvälaatuisia lähetyksiä. Monella on toki Total-paketti jo valmiiksi. Seurat saa lähetyksiin omaa alueellista mainosaikaa, joten seurojenkin kannalta kuulostaa erinomaiselta konseptilta.

    Mutta hei, pidetään me ne suttuiset striimit! Säästyy liiton rahat kavereille tulospalvelun kehittämiseen ja yhden finaalin järjestelyihin.

  3. Nuorten SM-sarjan, C-tyttöjen ja kakkosdivarin ennakot julkaistaan kaikki viimeistään lauantaiaamuna. Pahoittelut viivästyksestä.

  4. Mielenkiinnolla odottelen a-junnujen ennakkoo. Minne on Happee rankattu, tänään klässiciltä 14-5 pataan. Rupee kultavuodet oleen ohi, b junnutkin ulkona sm:stä. Onko toi tulos edes totta?

  5. Sitä vikaa on ollut classicillakin.
    Paska homma kun ei ole päästäneet niitä
    tähän sarjaan. Nyt sieltä settiä vasta löytyski, pari ruottalaista, Saloo, Savosta…

  6. Väliaikatietoja:

    Luvatuista Pääkalloennakoista on julkaisematta vielä Tshekin, C2-poikien ja tyttöjen SM-sarjan ennakko.

    Tshekin ennakko tupsahtaa julki tänään maanantaina tai huomenna tiistaina. C2-poikien ja tyttöjen SM-sarjan ennakot tulevat vasta ensi viikolla, koska sarjatkin alkavat myöhemmin. C2-poikien SM-sarjan molemmat lohkot alkavat tämänhetkisen tiedon mukaan 12. lokakuuta ja tyttöjen SM-sarjan avauspeli pelataan 8. lokakuuta.

  7. Laittakaa nyt naiste divarista myös kun jopa c-tytöistä tulee!! :O

  8. Lentopalloa ja salibandya ei voi tuolla lailla suoraan vertailla. Valtaosa salibandyn katsojista ei ole valmis tilaamaan maksu tv -pakettia lajin katsomiseksi. Opiskelijoilla ei ole edes varaa. Lentopallon katsojapotentiaalia varttuneemmissa, joihin Maikkari tällä yrittää iskeä. Salibandyyn sopii paremmin nettistriimaus. Toki laatu voisi olla parempi.

    Jos jollekin maksukanavalle laji niin ei missään nimessä kalliille Maikkarille.

  9. Kauanko luulette että lentis vetää maikkarilla? Eipä toiminut veikkausliigakaan maksukanavalla. voihan se toki olla että jengi jaksaa katella lentisliigaa… Lätkä ja formulat taitaa olla ne mitkä suomessa vetää ja sitten ulkomaiset fudissarjat(etenkin valioliiga)

  10. Hetkonen.. Eikös watsonista pidä maksaa (ilmaisen 1kk:n kokeilun jälkeen) 11€/kk ja siihen vielä päälle 4,95€/peli?

  11. Siis hä? No on aika kallista lystiä tossa tapauksessa… 5€ pelistä nyt ois ihan ok…

  12. Ihan fyysisesti tyttöjen SM-sarjan ennakko köllöttää vielä julkaisujärjestelmässämme. Vähän vaatii vielä runttausta ennen kuin sen uskaltaa tyrkätä julki. Tänään tulee joka tapauksessa.

  13. Sitä ei tule. Kaikkea ei vain pysty ottamaan mukaan.

    Meidän tärkeysjärjestys ennakoille oli jotakuinkin seuraava:

    1. Pääsarjat (miesliiga, naisliiga, Divari)
    2. Junnusarjat (kaikki SM-sarjat)
    3. Ulkomaat
    4. Muut (teimme kakkosdivarista, koska kakkosesta tehdyt jutut ovat olleet Pääkallo.fi:ssä järjestäen erittäin luettuja ja toivottuja)

  14. Koska C2 poikien ennakkoon julkaistaan? Sarja alkaa huomenna. Ja kiitokset loistavasta duunista ennakoiden kanssa!