Miehet

Skandaali ravistelee ruotsalaista suurseuraa – tuomaria haukuttiin pedofiiliksi Twitter-tilillä

29.09.
2014
0 Kommenttia
0

Ruotsalaisen suurseuran Täby FC:n ympärillä kuohuu. Seuran viralliselle Twitter-tilille ilmestyi viime viikolla erittäin epäkorrekti viesti, jossa kutsuttiin ruotsalaista erotuomaria pedofiiliksi.

– X är pedofil, alla vet att han är profil (sic, reds anm). X är pedofil. Inför varje match ska vi kriga denna, luki seuran Twitter-tilin twiitissä.

Miesten joukkueen valmentaja Tobias Johansson kommentoi kohua Expressenille.

– Jos tämän teki joku meidän seuramme sisältä, niin häntä rangaistaan, Johansson kommentoi ja jatkoi myöhemmin:

– Viesti ei ole tullut seuran sisältä. Lähettäjä oli joku ulkopuolinen, joka on mahdollisesti saanut selville tilin salasanan pelaajilta. Tietääkseni kahdella pelaajallamme on ollut salasana tiedossaan, ja he ovat ilmeisesti keskustelleet siitä huolimattomasti. Niin minä ainakin olen asian ymmärtänyt, Johansson kommentoi Expressenille hieman epävarmana.

Seuran varapuheenjohtaja Hans-Erik Eskils kommentoi myös tapausta ja tuomitsi viestin ankarasti. Seuran Twitter-profiili on nyt poistettu ja seura on julkaissut sivuillaan tämän tiedotteen, jossa se ilmoittaa, että ainoastaan kotisivu tabyfc.se on seuran virallinen tiedotuskanava. Näin ollen seura julisti myös Facebook- ja Instagram-tilinsä epävirallisiksi.

Lisämielenkiintoa juttuun tuo se, että Täby:n puolustaja Pierre Ahlberg antoi viime viikon tiistaina tässä Innebandymagazinetin jutussa rajua palautetta tuomareille.

Expressenin juttu kokonaisuudessaan

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.