Miehet

Salibandyliigan nettilähetysten määrä moninkertaistuu – otteluita kolmesta eri tuutista

18.09.
2014
7 Kommenttia
0
Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Alkavaa miesten Salibandyliiga-kautta voi seurata nyt entistä enemmän netin kautta. Otteluita lähetetään kolmella eri kanavalla niin ilmaiseksi kuin maksullisina.

Salibandyliiton viestintäpäällikkö Juhani Henriksson kertoi Pääkallo.fi:lle, että otteluita on mahdollisuus seurata peräti kolmesta paikasta. Salibandyliigan Youtube-streamaus on jäämässä nyt taka-alalle.

– Pelien määrä moninkertaistuu aiemmasta, ja käytössä olevat kolme kanavaa ovat Veikkaus-TV, Ilta-Sanomien IS-TV ja Salibandy-TV, jota tehdään vähemmillä kameroilla kustannustehokkaammin. Pelejä tulee ennen joulua jo 40–50, ja se on suuri määrä, Henriksson intoilee.

Otteluiden lähettäminen alkaa jo heti ensi viikolla, ja täydellinen pelilista valmistuu viikonlopun aikana. Osa joukkueista näyttää kaikki kotipelinsä.

– Esimerkiksi SalBan ja Oilersin kotipelit on tarkoitus lähettää, ja kaikki muutkin joukkueet, joiden kanssa olen jutellut, ovat olleet heti innostuneita asiasta, Henriksson toteaa.

Aiemmin uutisoitu vahvempi yhteistyö Ylen kanssa poikii lisäotteluita myös television puolelle. Niidenkin otteluiden aikataulu jouluun asti alkaa olla selvillä.

– Nyt viikonloppuna tulee ensimmäiset pelit, ja muutkin ottelut voidaan julkaista lähipäivinä, Henriksson vihjaa.

Pääkallo.fi julkaisee sekä Ylen että netissä lähetettävät TV-ottelut heti listan haltuunsa saatuaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
nikoo
18/09/2014
hieno uutinen!
Siis
18/09/2014
tekeekö/tuottaako liitto vieläkään yhtään lähetystä? Vai ovatko nämä kaikki seurojen lähetyksiä?
Mitä+hÃÂÂÂÃ
18/09/2014
seurojen
rakkikoira
19/09/2014
Iso käsi ja kiitos!
seuraaja
21/09/2014
Salba-Happee -lähetys täysi farssi.
Hohhoijaa
21/09/2014
Tuu ny Henrikssoni ite kiertoon kuin putkeen tää homma meni? Jos tätä samaa laatua meinaat tarjota kuin tänään Raumalta, niin on ilo katsoa se 40-50 matsia.
Hilipili
21/09/2014
Onhan tää nyt jo ihan vitsi. Nyt ei enää jaksa antaa tukea "kyllä nää nettijutut kuntoon saadaan". EI EI EI TODELLAKAAN. Nyt pitää jo jonkun työsuhde saada päätöksensä. Itse ei saada mitään aikaiseksi ja ainoa uudistuskin (pojot) saadaan kustua. Pojat, ei näin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.