Miehet

Mestari-Happee tylynä liigatulokkaan vieraana – katso sunnuntain salibandytulokset

21.09.
2014
3 Kommenttia
0
Miehet
Happee kävi toivottamassa SalBan tervetulleeksi liigaan lukemin 3-10. Kuva: Elmeri Elo

Happee kävi toivottamassa SalBan tervetulleeksi liigaan lukemin 3-10. Kuva: Elmeri Elo

Sunnuntaina pelattiin miesten liigassa, naisten liigassa ja miesten Divarissa yhteensä seitsemän ottelua. Naisten liigassa Ylen TV-ottelussa Happee kiusasi SB-Pro:ta pitkään, mutta hallitseva mestari otti lopulta voiton lukemin 5-3(1-0,0-2,4-1).

Happee johti kahden erän jälkeen 1-2 Jenni Timosen ja Johanna Helmisen osuttua, mutta SB-Pro heräsi kolmannessa erässä ja Katri Sainio iski ylivoimalla nurmijärveläisten voittomaalin 4-3 ajassa 50.47 My Kippilän loistavasta syötöstä. Loppulukemat 5-3 ampui Laura Hietamäki.

Miesten puolella Rauman SalBa avasi liigataipaleensa loppuunmyydyssä kotihallissa puolustavaa mestaria Happeeta vastaan. Happee näytti keltanokalle pääsarjavauhtia voittamalla 3-10(1-2,1-5,1-3). Jami Manninen ja Veli-Matti Hynynen osuivat kolmesti, Petri Kaukolle kirjattiin 2+2. SalBan historian ensimmäistä liigaottelua seurasi täysi tupa, 500 katsojaa.

Pääkallo.fi seuraa illan tapahtumia ja raportoi otteluista illan mittaan.

Sunnuntain kaikki tulokset:

Miesten Salibandyliiga:
SalBa-Happee 3-10
Josba-NST 6-8

Naisten Salibandyliiga:
SB-Pro-Happee 5-3
Papas-NST 2-6

Miesten Divari:
Blackbirds-Loviisan Tor 6-7
SB Vaasa-Blue Fox 6-6
SB Welhot-LNM 7-6 ja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
börje kampus
21/09/2014
kanada
Junnuja?
21/09/2014
Onko tulossa junioriennakkoja? Varsinkin B- ja C1-pojista olisi mielenkiintoista saada ennakot :)
Cary
21/09/2014
Jaetaanko tällä kaudella liigapeleissä jotain veikkauspörssipisteitä tai vastaavia? Onko edelleen Tuplapelaajia? Mistähän niitä tilastoja voisi nähdä? Ei näy tilastopalvelussa eikä floorball.fi:ssä. Entä missä kerrottaisiin ottelujen tuomarit?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.