Mestari-Happee tylynä liigatulokkaan vieraana – katso sunnuntain salibandytulokset

Mestari Happee kävi toivottamassa SalBan tervetulleeksi liigaan lukemin 3-10. Kuva: Elmeri Elo

Sunnuntaina pelattiin miesten liigassa, naisten liigassa ja miesten Divarissa yhteensä seitsemän ottelua. Naisten liigassa Ylen TV-ottelussa Happee kiusasi SB-Pro:ta pitkään, mutta hallitseva mestari otti lopulta voiton lukemin 5-3(1-0,0-2,4-1).

Happee johti kahden erän jälkeen 1-2 Jenni Timosen ja Johanna Helmisen osuttua, mutta SB-Pro heräsi kolmannessa erässä ja Katri Sainio iski ylivoimalla nurmijärveläisten voittomaalin 4-3 ajassa 50.47 My Kippilän loistavasta syötöstä. Loppulukemat 5-3 ampui Laura Hietamäki.

Miesten puolella Rauman SalBa avasi liigataipaleensa loppuunmyydyssä kotihallissa puolustavaa mestaria Happeeta vastaan. Happee näytti keltanokalle pääsarjavauhtia voittamalla 3-10(1-2,1-5,1-3). Jami Manninen ja Veli-Matti Hynynen osuivat kolmesti, Petri Kaukolle kirjattiin 2+2. SalBan historian ensimmäistä liigaottelua seurasi täysi tupa, 500 katsojaa.

Pääkallo.fi seuraa illan tapahtumia ja raportoi otteluista illan mittaan.