Miehet

SSV parempi pääkaupunkiseudun maalijuhlassa – ”Ei auta, jos vain pitää palloa neljä minuuttia”

27.09.
2014
0 Kommenttia
0
SSV onnistui Indiansia vastaan laajalla rintamalla. Arkistokuva: Olli Laukkanen.

SSV onnistui Indiansia vastaan laajalla rintamalla. Arkistokuva: Olli Laukkanen.

SSV ja Westend Indians pelasivat vauhdikkaan ottelun lauantaina Pasilassa, joka päättyi lukemiin 9–6 (4–2, 2–2, 3–2). SSV:n tehokas kolmannen erän alku siivitti lopulta kotijoukkueen täyteen pistepottiin.

Voiton myötä Viikingit sai avattua pistesarakkeensa ja Westend jatkaa sarjaa yhden pisteen turvin.

Mihin ottelu ratkesi?
Ensimmäisen erän jälkeen peli oli 4–2, mutta toisessa erässä vieraiden hätä alkoi kasvaa. SSV sai järjestettyä hyviä tilanteita ja pelattua pitkiä palloja Indiansin päädyssä. Toisellekin erätauolle mentäessä ero oli kaksi maalia, mutta SSV:n kolmannen erän alkuun puolessatoista minuutissa tekemät kaksi maalia alkoivat enteillä kotijoukkueen voittoa.

Ottelun hahmo?
Molempien joukkueiden viisikot esiintyivät tasaisesti, mutta muutama pelaaja nousi kuitenkin esiin. Sekä Indiansin Santeri Toropainen että SSV:n Juho Järvinen tekivät kolme maalia mieheen. Molemmat käyttivät hyväkseen vahvuuksiaan, kun Toropainen naulasi ranteellaan ja Järvinen puttaili maalin edessä. Myös Indiansin Markus Markkola jatkaa hyviä otteitaan, tänään tehot 0+4.

Ottelun puheenaihe?
Ihmetystä herätti Pasilan vallannut suuri joukko junioreita. Tämä selittyi SSV:n järjestettyä seuran joukkuekuvaukset ennen ottelua. Mitä itse otteluun tulee, Westend Indians lähti kirimään kolmen maalin takamatkaa viisi minuuttia ennen loppua ilman maalivahtia. Taktisesti se on tietysti oikein, mutta yllättävän harvoin sitä otteluissa kuitenkaan nähdään.

Kommentit:
– Tänään oli hyvä lähtö peliin. Oltiin pirteitä ja energisiä, mutta sitten kaveri pääsi kuskin paikalle ja meillä tuska kasvoi siinä. Kuudella viittä vastaan kuvasti peliä; ei auta, jos vain pitää palloa neljä minuuttia, kertoi ottelusta Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen.
– Tänään oli huomattavasti paremman näköistä kuin Seinäjoella, siellä ei saatu paikoista maaleja, vaikka tänäänkin jäi monta paikkaa käyttämättä. Joukkueessa oli tänään oikeanlaista fiilistä ja kentällä taisteltiin niin kuin pitääkin, antoi palautettu SSV:n päävalmentaja Mika Ahonen.

Tilastohuomiot:
SSV: Juho Järvinen 3+1, Miko Kailiala 1+1, Markus Olkkonen 1+1, Roni Laasonen 1+1
Indians: Markus Markkola 0+4, Santeri Toropainen 3+0

Lauantain liigakierroksen muut tulokset:
Nokian KrP–NST 4–5, TPS–OLS 2–2

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Kare Westerlund

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.