Suomen sentteriosastolle muutos – Piha loukkaantuneen Hulmin tilalle

Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen
Kuva: Olli Laukkanen

Classicin Jussi Piha on kutsuttu Suomen miesten maajoukkueen kokoonpanoon Ruotsia vastaan loukkaantumisen vuoksi pois jäävän Janne Hulmin tilalle.

Jussi Piha, 27, on vasemmalta laukova hyökkääjä, joka ennen tätä on pelannut kuusi miesten maaottelua tehoilla 2+6.

Ensimmäiset kamppailut pelataan Ruotsin päässä Malmössa. Torstaina 11.9. on vuorossa miesten ja perjantaina naisten Suomi-Ruotsi. Ottelut alkavat klo 20 Suomen aikaa.

Matka- ja välipäivän jälkeen on vuorossa tapahtuman toinen osa Suomessa (Vantaan Energia Areena) sunnuntaina 14.9. Naiset pelaavat klo 12 ja miehet klo 15.

Ruotsi-ottelun kokoonpano

Lähde: Floorball.fi

12 comments

  1. Toivottavasti Piha saa mahdollisuuden pelata ylivoimaa, maagiset syötöt takaavat maalin. Taikuri salibandyssä ja ne kädet…

  2. Harmittavaa, toivottavasti Hulmi on kunnossa EFTtä varten.
    Hulmi kuuluu ehdottomasti Suomen MM-kisajoukkueeseen!

  3. Eiköhän Piha ole paikkansa ansainnut, katsotaan miten pärjää ennen kuin avaudutaan.

  4. Anteeksi jo heti tähän alkuun, en halua loukata ketään henkilökohtaisesti joka on mahdolisesti vastuussa lajin markkinoinnista mutta pakko avautua kun seuraa salibandyn viestintää/ markkinointia.

    Miksi salibandyssä markkinointi on näin vaatimatonta kun verrataan vastaaviin palloilulajeihin kuten koris, futis ja jääkiekko?
    Maajoukkueen pelit ovat ns. kruunun jalokivet joita markkinoidaan massoille pitkäjännitteisesti ja ammattimaisesti. Tuloksena on aina monen tuhannen katsomot.
    Salibandyssä jossa pelataan Suomi-Ruotsi maaottelut (kuumin mahdollinen vastustaja) vähintään kerran vuodessa, on tilanne tilanne täysin päinvastainen, ainoastaan lajin sisäpiiri tietää sosiaallisen median kautta tapahtumasta. Tuloksena muutaman sadan hengen yleisö!
    Ehdotan että salibandyliitto palkkaa ammattilaiset suunnittelemaan ja toteuttamaan maaottelut, vaikka tulokseen sidottuna. Tulos on todennäköisesti katsojamäärissä moninkertainen verrattuna nykytilaan koska pelkästään pääkaupunkiseudulla on riittävä potentiaali salibandyn ystäviä täyttämään halli.
    Kuinka monta fanibussia on tulossa tulevana sunnuntaina Vantaan Energia Areenalle Helsingistä, Tampereelta, Espoosta, Turusta, Jyväskylästä, Seinäjoelta, Joensuusta tai Oulusta?

  5. Jussi Piha, Pissi Juha. Sulla ei riitä näihin kinkereihin. Hyvi todiste kattokaas Koovee-Clasu maalikooste maanantainalta ja pissin merkki kooveen 7. maaliin. Pissi nosta käsi pystyyn virheen merkiksi.