Suomi-Ruotsi-maaottelu huipentuu sunnuntaina – näin seuraat tapahtumia

Kuva: IFF

Kuva: IFF
Kuva: IFF

Salibandyn Suomi-Ruotsi-maaottelu huipentuu sunnuntaina 14.9., kun sekä Suomen miehet että naiset ottavat mittaa länsinaapurista Vantaan Energia Areenalla. Naisten kamppailu alkaa klo 12 ja miehet mittelevät paremmuudesta toistamiseen klo 15 eteenpäin. Pääkallo.fi raportoi paikan päältä molempien maaotteluiden osalta.

Naiset kohtasivat Ruotsin eilen ja hallitseva maailmanmestari oli vahvempi kotikentällään lukemin 5-3. Suomen joukkueesta nousivat esille erityisesti aikuisten maajoukkuedebyytissään osunut Veera Kauppi ja kahdesti verkkoa pöllyttänyt Nina Rantala. Suomi voitti ottelun jälkeisen rankkarikisan Kaupin maalilla ja ensimmäisen osan maaottelupisteet menivät Ruotsille lukemin 2-1.

Naisten ottelu näytetään Yle Areenassa suorana klo 12 ja jälkilähetyksenä TV 2:lta klo 13.30.

Miesten torstainen kohtaaminen oli ensimmäisen puolikkaan osalta tasainen, mutta Ruotsi meni lopulta menojaan ja vei ottelun voiton tennislukemin 6-1. Varsinkin ottelun alkupuoliskon perusteella Suomen Tomi Ikonen on huippuvireessä. Parannusta kuitenkin kaivataan sekä puolustuksen että hyökkäyksen suhteen. Myös Suomen miehet voittivat rankkarikisan, joten tilanne on 2-1 miestenkin puolella. Kokonaispisteet ovat Ruotsin hyväksi 4-2.

Miesten ottelu näytetään suorana TV 2:lta klo 15 ja se on katsottavissa samanaikaisesti suorana myös Yle Areenan kautta.

 

13 comments

  1. Mielenkiinnolla odotetaan onko Kettunen tehdyt muutoksia pelitapaan vai onko tässä vain kysymys pelaajien testaamisesta maajoukkueeseen?
    Veikkaan ykkösketjuksi: Kukkola, Moilanen ja Kapanen ja muut ketjut erillaisia kun Malmössä. Jatkaako Ikonen maalissa?
    Toivotaan että yleisökin löytää Vantaalle vaikka sosiaallisen median lisäksi muuta markkinointia ei ole näkynyt.

  2. Mielenkiinnolla odotan tuleeko sitä ennakkostudiota ollenkaan. 10 min ainakin jo myöhässä.

  3. Taitaa olla kolmannesta osapuolesta johtuvia teknisiä ongelmia. Vai pitikö se ollakin pelkkää sähkösopimusmainosta? Eihän sitä pregame-studion sisältöä taidettu koskaan kertoa. 🙂

  4. Tämä matsi oli loistava, nyt tuli nostetta salibandylle, hyvä studio, puitteet energia areenalla myös ammatimaisesti toteutettu. Peli oli jännittävä loppuun asti, kansainvälistä huippua.
    Nyt jäi vaan kaipaamaan että areena olisi olut loppuunmyyty. Seuraavassa Ruotsi maaottellussa markkinoinnin ammattimaisuutta lisää niin ollaan saatu salibandyyn classikkopeli.

  5. Oli siellä enemmän porukkaa kun Ruotsissa. Nyt kun pelataan molemmissa maissa niin karsii katsojia. Kitinää ja ruikutusta.

  6. ”Säbänderus
    14.9.2014 15.54
    Kohonen on hommannut oikein pokat. Pokamoka ?”

    Mun vastaus: Kyllä oli:-D