Miehet

Tiesitkö nämä uudet säännöt? Jalkasyöttö, verta vuotava pelaaja, ottelurangaistus…

25.09.
2014
0 Kommenttia
0
Petri Suhonen (keltapaitainen) bloggaa myös kaudella 2014–2015 Pääkallo.fi:ssä.

Petri Suhonen (keltapaitainen) bloggaa myös kaudella 2014–2015 Pääkallo.fi:ssä.

Salibandyn pääsarjat pyörähtivät viime viikonloppuna toden teolla käyntiin. Nyt onkin hyvä väli muistuttaa salibandyn uusista säännöistä, jotka ovat käytössä alkaneella kaudella. Olennaisimmat sääntömuutokset listaa Pääkallo.fi:n blogissa salibandyn pääsarjoja vuodesta 2001 asti viheltänyt Petri Suhonen.

– 
Alkava kausi tuo mukanaan uudistuneet pelisäännöt. Edellinen versio ehti palvella lajia vuodesta 2010. Usean vuoden kestävä prosessi on käytännössä jatkuva ja uudistuksia pelisääntöihin tulee maltillisesti IFF:n myöntämien kansallisten kokeilujen kautta. Suomessa kokeiltu jalkasyötön salliminen on oivallinen esimerkki pelin sujuvoittamisesta ja kansallisen kokeilun onnistumisesta. Uusissa pelisäännöissä ei enää kielletä jalkasyötön vastaanottomista, Suhonen alustaa uusien sääntömuutosten listaa.

Lue Petri Suhosen teksti kokonaisuudessaan Pääkallo.fi:n Pelinpalvelijat-blogista:
Uusi salibandykausi, uudet säännöt

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus