Miehet

Tiitu heti sarja-avauksessa kaukaloon – ”Kuntoutus mennyt yli odotusten”

15.09.
2014
3 Kommenttia
0
Miehet
Tero Tiitun oikean polven eturistiside sanoi naps helmikuun lopussa. Samassa rytäkässä myös sivuside ja kierukka ottivat osumaa. Arkistokuva: Per Wiklund

Tero Tiitun oikean polven eturistiside sanoi naps helmikuun lopussa. Samassa rytäkässä myös sivuside ja kierukka ottivat osumaa. Arkistokuva: Per Wiklund

Tero Tiitu, 32, toipuu kovaa vauhtia alkuvuodesta tehdystä polvioperaatiosta. Itse asiassa niin kovaa, että Falunia nykyään edustava Tiitu meinaa hypätä kaukaloon jo Ruotsin Superliigan avauksessa Granloa vastaan tämän viikon keskiviikkona. Pääkallo.fi jututti viikonloppuna Tiitua maaotteluottelutapahtumassa Vantaan Energia Areenalla.

– Nyt näyttää loistavalta. Kuntoutus on mennyt yli odotusten. On mennyt tasan kuusi kuukautta leikkauksesta. Perjantaina Falunin fysioterapeutti teki liikkuvuus- ja voimantuottotestit. Läpäisin kaikki, eli olen terve, Tiitu iloitsi Pääkallo.fi:lle.

– Maanantaina olen treeneissä ensimmäistä kertaa mukana myös peliosuuksissa. Tuskin pelaan keskiviikkona koko peliä, mutta varmaankin noin puolet ja ylivoimat, Tiitu selosti ja kertoi, että pelaa alkuun todennäköisesti puolustuksessa, koska Falunin pakkiosastolla on useampi kaveri lasaretissa.

Tiitu naamasta näkee, että herra on intoa täynnä. Paluu kaukaloon maistuu. Tiitu aloittaa kauden uuden joukkueen riveissä. Hän siirtyi kesällä Warbergista mestarijoukkue Falunin riveihin. Samassa joukkueessa viilettävät muun muassa Ruotsin maajoukkueen supertähdet Rasmus Enström ja Alexander Galante Carlström.

Tero Tiitu oli sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla katsomassa Suomi–Ruotsi-maaottelua. Ottelun erätauolla Tiitu ehti kommentoida terveystilannettaan Pääkallo.fi:n päätoimittajalle. Kuva: Mika Hilska

Tero Tiitu oli sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla katsomassa Suomi–Ruotsi-maaottelua. Ottelun erätauolla Tiitu ehti kommentoida terveystilannettaan Pääkallo.fi:n päätoimittajalle. Kuva: Mika Hilska

Falun on voittanut Ruotsin mestaruuden kaksi kertaa putkeen. Viime kaudella irtosi myös Champions Cupin voitto Tampereella.

– Joukkueessa on tosi paljon taitavia pelaajia. On nautinto pelata heidän kanssaan. Ei tarvitse itse tehdä taikoja. Tarvitsee vain laittaa kuulaa liikkeelle, niin peli soljuu.

Falunin pelien lisäksi Tiitun mielessä siintävät luonnollisesti maajoukkue ja joulukuun MM-kisat.

– Aikataulussa ollaan senkin suhteen. Maajoukkue on ollut minulle sydämen asia vuodesta 2000 lähtien kun pelasin ensimmäisen maaotteluni. Aina haluaa olla mukana maajoukkueen peleissä kaukalossa, eikä täällä katsomossa. Tässä on sopivasti pelejä syksyllä, joten pelitatsin osalta pitäisi saada itsensä kuntoon, Tiitu tarinoi.

Ruotsin Superliigan avausottelut:

Tiistai 16.9.
klo 20.00 Storvreta–Växjö
klo 20.10 Mullsjö–AIK

Keskiviikko 17.9.
klo 20.00 Granlo–Falun
klo 20.00 Linköping–Pixbo
klo 20.00 Dalen–Sirius
klo 20.00 KAIS Mora–Warberg

Torstai 18.9.
klo 20.00 Helsingborg–Höllvikens

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Urhelija isolla U:lla
15/09/2014
Pitkissä kuntoutuksissa prosessia nopeuttaa pohjalla oleva hyvä kehonhuolto ja fyysinen harjoittelu. Teron kohdalla nämä tunnetusti hoidettu hyvin ja varmasti nopeuttaneet paljon kuntoutumista. Tsemppiä uuteen haasteeseen!

PS. Milloinkas se Nilsberth siirtyi Granlosta Faluniin?
Jussi Ojala
15/09/2014
Nilsberth-aivopieru korjattu. Tattis huomiosta.
Lassi+Lahtinen
19/09/2014
Hyvä Tero

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.