Miehet

Tuomiot puhuttivat Oilersin voitto-ottelussa – ”Tuomarilinjaa en tänään löytänyt”

20.09.
2014
7 Kommenttia
0
Oilers voitti sarja-avauksessa Classicin lukemin 7-4. uva: Jari Turunen

Oilers voitti sarja-avauksessa Classicin lukemin 7-4. Arkistokuva: Jari Turunen

Oilers löi Classicin liiga-avauksessa lukemin 7-4. Tapiolan Urheiluhallissa lauantaisessa syysillassa pelattu ottelu oli sekava, mutta tapahtumarikas.

Mihin ottelu ratkesi?
Classic johti läpi ottelun, mutta aina Oilers kampesi itsensä tasoihin. Viimeisessä erässä Oilers kuitenkin nousi kuskin paikalle, kun Classicin ruotsalaisvahvistus otti viiden minuutin rangaistuksen huitomisesta. Sen aikana Oilers latoi kaksi maalia ja eteni lopulta 7-4-voittoon.

Ottelun hahmo?
Oilersilta esiin nousivat voiton takuumiehet 1+1-tehot iskeneet Perttu Pajukoski ja erinomaisesti pelannut isokokoinen Ilari Talvitie. Classicin riveistä voi nostaa framille varsinkin avauserässä hyvin pelannut Oskari Heikkilä. Myös kaksi maalia tehnyt Niko Juhola lukeutui vieraiden parhaimmistoon. Molemmat maalivahdit pelasivat hyvin.

Ottelun puheenaihe?
Tuomarilinja puhututti Tapiolan liiga-avauksessa. 300:nnen Salibandyliigaottelunsa viheltäneen Mikko Alakareen vetämä linja ei miellyttänyt Classic-luotsi Jarkko Rantalaa. Classicilta muun muassa hylättiin toisessa erässä maali ottelun ollessa 2-3-tilanteessa. Tapiolan Urheiluhallin hyvä tunnelma pisti silmiin. Ihmisiä oli tullut runsaasti seuraamaan lauantai-illan huumaa ja yleisö pitikin hyvää meteliä läpi ottelun.

Kommentit:
– Ottelu oli myllerrystä päästä päähän. Kaveri oli parempi, varsinkin erikoistilanteissa. Intoa oli paljon ja peli oli fyysistä, mutta pallollinen pelaaminen ei ollut kovin kaunista, Classicin kapteeni Jussi Piha sanoi.

– Pelissä oli paljon hyviäkin asioita. Tasakentällisin pelaaminen oli kohtuuhyvää. Erikoistilanteisiin hävisimme tänään, vierailijoiden päävalmentaja Jarkko Rantala totesi.

– Tuomarilinjaa en tänään löytänyt.

– Kiva saada kaksi pistettä. Oli kuitenkin tyypillinen sählyottelu. Meidän oma pallollinen pelaamisemme mureni täysin, kotijoukkueen päävalmentaja Teemu Varis sanoi.

Tilastohuomiot:
Oilers: Ilari Talvitie 1+1, Perttu Pajukoski 1+1, Casper Pfitzner 1+1, Jyri Perokorpi 1+1, Tomi Ikonen 17 torjuntaa
Classic: Niko Juhola 2+0, Oskari Heikkilä 1+1, Joni Järviö 18 torjuntaa

Linkit:
Ottelutilasto

Teksti: Janne Erola

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
puusilmä
20/09/2014
mistä se vitonen tuli, oliko selvä?
gusse
20/09/2014
Huitominen kyllä mut 5min ehkä liian kova
JKL
20/09/2014
Jokin tuossa classicissa oireili jo harjoituspelissä Jyväskylässä. Heikkilä, Juhola…poikkeavia nimiä pisteillä…valmentaja selittelee…kokeneet kiikareilla tai sivussa…saa nähdä miten saavat yleisöä...
Hilipili
21/09/2014
Oilersin sivuilla löytyy vieolta se huitasu. 5 meni oikein
Hilipilille
21/09/2014
Totta he...ssä, selvä vitonen
taasko
21/09/2014
Ensimmäisellä sarjakierroksellako pääkallo alkaa narista tuomaritoiminnasta? Haastattelussa oli monta muutakin asiaa, jotka olisi voinut nostaa esiin pelistä. Hidastuksesta näkyy, että hylätty maali oli selkiö: palloa ei viety siihen paikkaan, josta vapari piti antaa ja tällä samalla pelattiin yksi oilersin pelaaja tilanteesta pois. Samoin säännöt sanovat, että huitomisesta annetaan 5min. Se, että niitä sääntöjä noudatetaan, ei liene tuomarien huonoutta.
Norsun muisti
22/09/2014
Kyllähän toi oli maalikoosteen perusteella ihan tyypillinen Vilkki-Alakare. Eli ihan vihkoon.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.