Miehet

Uskomatonta hölmöilyä seuralta – Tero Tiitu missaa Champions Cupin

23.09.
2014
7 Kommenttia
0
Miehet
Tero Tiitu

Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Tero Tiitua ei nähdä pelaamassa tämän vuoden seurajoukkueiden Champions Cupissa, koska seura oli rekisteröinyt pelaajan riveihinsä liian myöhään. Falunin rekisteröinti myöhästyi kaksi päivää virallisesta takarajasta. Asiasta kertoo ruotsalainen Expressen-iltapäivälehti.

Champions Cup pelataan 1.–5. lokakuuta Sveitsin Zürichissä.

Erikoiseksi asian tekee se, että Tiitu oli vapailla markkinoilla jo keväästä lähtien ja siirto Faluniin vahvistettiin 7. heinäkuuta. Pelaajan rekisteröinti olisi pitänyt suorittaa Champions Cupia silmällä pitäen viimeistään 1. syyskuuta. Tiitun kohdalla se oli tehty vasta 3. syyskuuta, eli lähes kaksi kuukautta siirron jälkeen. Ruotsin Superliigassa Tiitu on saanut kuitenkin pelata kauden alusta lähtien.

– Me missasimme sen. Se on paha moka, inhimillinen virhe. Mutta olemme silti tehneet todella hölmön virheen. Tämä on todella harmillista hänen kannaltaan. Mutta mitä muutakaan voimme tehdä kuin olla pahoillamme? kommentoi Falunin urheilutoimenjohtaja Patrik Bäck Expressenille.

Pääkallo.fi:n päätoimittaja nappasi tämän kuvan Energia Areenan Finnkampen-tapahtumassa  reilu viikko sitten. Vasta nyt selvisi, mistä Tero Tiitu ja John Liljelund puhuivat. Liljelund vahvisti, että kuvassa tapetilla on juuri Tiitu ja Champions Cup. Kuva: Jussi Ojala

Pääkallo.fi:n päätoimittaja nappasi tämän kuvan Energia Areenan Finnkampen-tapahtumassa reilu viikko sitten. Vasta nyt selvisi, mistä Tero Tiitu ja John Liljelund puhuivat. Liljelund vahvisti, että kuvassa tapetilla on juuri Tiitu ja Champions Cup. Kuva: Jussi Ojala

IFF:n suomalainen pääsihteeri John Liljelund vahvisti Pääkallo.fi:lle puhelimitse Falun mokan. Liljelund myös kertoi, ettei asialle ole mitään tehtävissä.

– Yksinkertainen selitys on se, että Falun on rekisteröinyt Tero Tiitun liian myöhään IFF:n sääntöjen mukaan. Joukkueiden piti ilmoittaa 1. syyskuuta mennessä lista pelaajista, jotka voivat pelata Champions Cupissa. Tämä on suuri henkilökohtainen tragedia pelaajalle, mistä olemme tottakai pahoillamme. Iso menetys turnauksella ja koko kansainväliselle salibandylle, kommentoi Pääkallo.fi:lle IFF:n pääsihteeeri John Liljelund.

Tiitu on toipunut hyvin polvivammastaan ja iski viikonloppuna voittomaalin Falunin 5-4-voitto-ottelussa. Pääkallo.fi:lle Tiitu kertoi toipumisestaan reilu viikko sitten. Pääkallo.fi:n kattavan Ruotsin Superliigan ennakon voi puolestaan lukea tästä.

Lähde: Expressen

Teksti: Joel Siltanen & Jussi Ojala

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kukko
23/09/2014
Saattaapa olla Tiitulle jopa hyvä asia missata tässä vaiheessa rankka turnaus.
Juha
23/09/2014
Höpöhöpö, vain Salibandyssa mahdollista tälläneen. Jääkiekos ja futikses pelaajia voi hankkii kesken kauden, miksi salibandyyn jossai turnaukses täytyy olla kuukaut enne ilm
Juha hei!
23/09/2014
Ihan samalla tavalla pitää futiksessa mestareiden liigan pelaajat rekisteröidä ennen "turnauksen" alkua.
Junnu#8
23/09/2014
Eiköhän Falun jotenkin pärjää iliman Tero Tiituakin:D
manageri
24/09/2014
Henkilökohtainen tragedia? Tragedia? Että missaa yhden sählyturnauksen...

Kyllä on pienet tragediat pojilla.
smutsi
24/09/2014
Ei näköjään - liigapeleissään. Freudilainen "moka".
Juhalle
24/09/2014
Eikös Mestareidenliigassa just Celtic päässyt jatkoon, kun oli edustuskelvoton pelaaja muutaman minuutin kentällä? ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.