Miehet

Video: Blue Fox–M-Team -maalikooste – Reunamäki 1+3 ja Makkonen 2+0

28.09.
2014
1 Kommentti
0

Uudessakaarlepyyssä kohtasivat lauantaina Blue Fox ja M-Team. Helsinkiläinen vierasjoukkue vei tasaisen ottelun nimiinsä luvuin 2–4, ja nappasi mukaansa vieraspisteet. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
ilkka
28/09/2014
Tekee kyllä Blue Fox laadukasta työtä näiden media-asioiden kanssa. Maalikoosteet viimesen päälle jo samana iltana ja haastattelut joka ottelusta. Eipä tule edes liigasta mieleen vastaavaa näin pikasella mietinnällä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.