Video: Classic–SPV kaikki maalit – Savonen tuikkasi illan komeimman ja erikoisimman

Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Classic ja SPV kohtasivat maanantaina Tampere Areenalla miesten Salibandyliigan kamppailussa. Seinäjokiset korjasivat täyden pistepotin vierasvoittolukemin 10–6.

Kamppailussa nähtiin useita komeita ylänurkkapommeja, mutta silti illan komeimman ja hieman kummallisenkin maalin teki Krister Savonen. Classic-peluri otti pallon haltuun rinnallaan maalin lähietäisyydeltä ja ohjasi pelivälineen tyylikkäästi verkkoon.

8 comments

  1. Miksi ihmeessä videolta puuttuu SPV:n 2-5-maali? Oli aika halvan näkönen häkki ainakin livenä.

  2. Classicin valmentaja Rantalalla on vaikea tilanne. Onko miehellä kanttia pistää kokeneita pelaajia tai ruotsalaisia villaan mikäli pelaavat huonosti, ei ole. Nyt siellä kyykkii jo Tommi Ahola ja kohta joku pakeista tai se hyökkääjä joka joutuu siirtymään Kivipaasin tieltä kun Savolainen palaa. Järviö joutuu syrjään näillä esityksillä eikä tule takaisin mikäli Toriseva onnistuu. Järviö oli jäämässä jo kooveessa Vonkin jalkoihin. Heikkilän kuuluu saada ”vakipaikka” hyökkäyspäästä hyvien esityksien ansiosta. Pakka on niin sanotusti hiukan sekaisin.

  3. Vonk on valahtanut jopa Järviön taakse torjuntatilastoissa ja eikös sielä klässikin maalivahti ole ykkösenä..

  4. Eihän tuosta videosta näe tarkasti tilannetta lainkaan, kun SPV:n pelaaja on edessä pallon vastaanottohetkellä. Lisäksi juostessahan saa pallon ottaa haltuun rinnalla, vaikka olisikin molemmat jalat ilmassa, kunhan se on normaalia juoksua, eikä pelaaja erityisesti hyppää palloa tavoitellessa. Näyttää siltä, että oikea jalka olisi maassa, ja juoksuliike on aika normaalia, eikä yksikään SPV:n pelaaja edes kyseenalaista maalia.

  5. ja säännöissä erikseen mainitaan että juokseminen ei ole hyppäämistä.