Miehet

Video: Classic–SPV kaikki maalit – Savonen tuikkasi illan komeimman ja erikoisimman

23.09.
2014
8 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali

Classic ja SPV kohtasivat maanantaina Tampere Areenalla miesten Salibandyliigan kamppailussa. Seinäjokiset korjasivat täyden pistepotin vierasvoittolukemin 10–6.

Kamppailussa nähtiin useita komeita ylänurkkapommeja, mutta silti illan komeimman ja hieman kummallisenkin maalin teki Krister Savonen. Classic-peluri otti pallon haltuun rinnallaan maalin lähietäisyydeltä ja ohjasi pelivälineen tyylikkäästi verkkoon.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JZ
23/09/2014
Miksi ihmeessä videolta puuttuu SPV:n 2-5-maali? Oli aika halvan näkönen häkki ainakin livenä.
Eilen paikalla
23/09/2014
Classicin valmentaja Rantalalla on vaikea tilanne. Onko miehellä kanttia pistää kokeneita pelaajia tai ruotsalaisia villaan mikäli pelaavat huonosti, ei ole. Nyt siellä kyykkii jo Tommi Ahola ja kohta joku pakeista tai se hyökkääjä joka joutuu siirtymään Kivipaasin tieltä kun Savolainen palaa. Järviö joutuu syrjään näillä esityksillä eikä tule takaisin mikäli Toriseva onnistuu. Järviö oli jäämässä jo kooveessa Vonkin jalkoihin. Heikkilän kuuluu saada "vakipaikka" hyökkäyspäästä hyvien esityksien ansiosta. Pakka on niin sanotusti hiukan sekaisin.
Aladivarijyrä
23/09/2014
Savonen ottaa näköjään vaa kiloja lissää :)
rankat ankat
23/09/2014
Eikö löydy SPV-SSV maalikoostetta?
Junnu#8
23/09/2014
Savosella hyppy. Molemmat jalat ilmassa samaan aikaan. Olisi pitänyt hylätä maali.
tilastot
24/09/2014
Vonk on valahtanut jopa Järviön taakse torjuntatilastoissa ja eikös sielä klässikin maalivahti ole ykkösenä..
Janis Petke
24/09/2014
Eihän tuosta videosta näe tarkasti tilannetta lainkaan, kun SPV:n pelaaja on edessä pallon vastaanottohetkellä. Lisäksi juostessahan saa pallon ottaa haltuun rinnalla, vaikka olisikin molemmat jalat ilmassa, kunhan se on normaalia juoksua, eikä pelaaja erityisesti hyppää palloa tavoitellessa. Näyttää siltä, että oikea jalka olisi maassa, ja juoksuliike on aika normaalia, eikä yksikään SPV:n pelaaja edes kyseenalaista maalia.
ööö
24/09/2014
ja säännöissä erikseen mainitaan että juokseminen ei ole hyppäämistä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.