Miehet

Video: Jääskeläinen pöllytti ylänurkkaa heti Superliiga-debyytissään – katsojia lähes 4000

19.09.
2014
11 Kommenttia
0
Miehet
Kuvakaappaus: YouTube

Kuvakaappaus: YouTube

Ruotsin miesten Superliigan FC Helsingborg aloitti torstaina kautensa vahvasti kaatamalla nousijajoukkue Höllvikenin skånelaisten kohtaamisessa loppuluvuin 10-6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Ottelun katsomoon oli löytänyt kaikkiaan 3922 katsojaa. Suomalaispelaajat olivat isossa roolissa voiton kannalta. Mika Moilanen taiteli tehot 2+1, Jani Kukkola 0+2 ja debytantti Asser Jääskeläinen huudatti kotiyleisöä tarkalla ylänurkkalaukauksellaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Rooli
19/09/2014
Jääskeläinen viihdyttävin säbä lähettiläs mitä tiedän. Hänen lähdön jälkeen Classicista tuli kerta heitolla mauton, näkymätön, kasvoton jne. joukkue
on vain yksi
19/09/2014
on vain yksi ASSER JÄÄSKELÄINEN
Miro
19/09/2014
Hienon oloinen säbä tapahtuma. Runkosarja peliinkin saatu noin suuri yleisömassa paikalle. Hienoa työtä ruotsin puolella.

Hallikin näyttää oikein hienolta. Vielä kun kaikki penkit saataisiin täyteen niin fiilis olisi varmasti katossa.
ganki27
19/09/2014
Rooli , Juuri Näin Jääskeläinen on huikea äijjä
oikeus on voittanut taas
19/09/2014
valkosten koutsille kakkonen protestoinnista tai pihalle
http://undefined
19/09/2014
Hienoo Aso! Onhan vilpitön meininki.
Markkinamies
19/09/2014
Kun katselee noita FC Helsingborgin nettisivuja, niin en ihmettele yhtään että joku katsojakin on eksynyt paikalle. Kauniit, helpot ja sisältörikkaat sivut. Näkee että touhuun panostetaan, ja voisin olettaa että markkinointi näkyy muutenkin kaupungilla. Noista voisi ottaa useampi suomalainen liigaseura mallia, kun pahimmillaan paikallisten liigajengien sivuilla ei ole mitään sisältöä.
JOu
19/09/2014
Joo kyllä Ruattissa on vähä eri meininki kun Suomessa, taitaa Kivipaasikin lähteä tän kauden jälkeen takas tuonne..
Rooli
19/09/2014
Tervetuloa Asseri ruottin reissun jälkeen Manseen ja Ilvekseen samoin muut Ilveksen kasvatit ja henkiset (Leikkanen,Merto,Kangasmäki,Ylisiurunen,Henttonen,Vänttinen jne.jne.). Täällä on nyt jo hyvä jengi nostamassa Ipan divariin. Sitten vaan liigaan ja pyttyä nostaan. Tehrään Ipasta Suamen mestari.
#missingasser
19/09/2014
Nyt sitä alkaa jo ikävöidä Jääskeläistä, vaikka ei ole ihan vielä alkanut edes kausi! Iso persoona, ei nähdä enään tuollasia tuuletuksia tai sellasta tsemppausta, missä Jääskeläinen näytti esimerkkiä muille suomalaisille säbäniiloille.
ganki27
19/09/2014
Muistakaa urheilu on tunteita ja huumoria,se unohtuu usein.Asser on huikea osa salibandyä.....tullut isäänsä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.