Miehet

Video: Happee-Koovee-maalikooste – Jami Jami, mitä maaleja!

25.09.
2014
2 Kommenttia
0

Suomen mestari Happee antoi eilen kotiottelussaan kyytiä Tampereen Kooveelle loppulukemin 15-5(4-1,7-2,4-2). Kotijoukkueen Jami Manninen oli erittäin kovassa vireessä ja latoi Kooveen verkkoon tehot 6+2. Myös Petri Kauko ja Lassi Kotovaara onnistuivat hattutempun arvoisesti. Videolla nähdään myös juhlallisuuksia, kun Happeen mestaruusviiri nostetaan kattoon ennen ottelun alkua.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Herran Jumala
25/09/2014
Kun haluton lauma tuo Koovee!divari tason jengi!
llak
25/09/2014
Jopas oli Mannisella päivä. Videon perusteella osui kyllä joka paikasta ja vaikka millasella vedolla. Kooveen aneemisuus kyllä ihmetyttää. Pelasiko btw Salin?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.