Miehet

Video: Koovee–Josba kaikki maalit – Immonen 4+0, Mäenpää 4+0, Lehtinen 0+4

28.09.
2014
1 Kommentti
0

Koovee ja Josba tarjoilivat sunnuntai-iltana maalirikkaan väännön miesten Salibandyliigassa. Kotijoukkue oli lopulta joensuulaisia vieraita parempi lukemin 10–8. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kooveen riveistä peräti kaksi pelaaja onnistui tekemään neljä maalia, kun Mikko Immoselle ja Henri Mäenpäällä kirjattiin molemmille tehot 4+0. Tehokkaana oli myös Miro Lehtinen, joka kirjasi neljä syöttöpistettä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
S. Bandy
29/09/2014
Kooveen koosteet on kyllä kehittyneet huikeasti parin viime kauden aikana. Maalintekijätiedot hyvin näkyvillä, kattavat hidastukset ja nopea julkaisu matsin jälkeen. Tässä pelissä meni ehkä kaksi tuntia ottelun loppumisesta, niin oli kooste tarjolla. Tästä voisi monikin seura ottaa mallia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.