Miehet

Video: Koovee-TPS kaikki maalit – Hyytiäisen vitonen käänsi pelin

21.09.
2014
10 Kommenttia
0

Koovee ja TPS avasivat miesten Salibandyliiga-kauden Tampereella. TPS johti peliä pitkään, mutta Koovee vei kolmannen erän puhtaasti 6-0 voittaen 9-5(2-3,1-2,6-0). Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

TPS:n Jani Hyytiäinen sai joukkueen johtaessa 4-5 5 minuutin rangaistuksen, jonka aikana Koovee käänsi pelin itselleen. MM-kisapaikasta taisteleva Kooveen Eemeli Salin osui neljä kertaa, joista ensimmäisen hän iski vain kolme sekuntia erän aloituksesta ajassa 20.03.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
tuksu
21/09/2014
niin ja mistä tämä vitonen nyt sitten mahtoi tulla? tuosta maalineduskähinästä? sellasta..
Turku
21/09/2014
Ei ihan oikeelle kaverille tuo vitonen mennyt. Hyytiäinen seisoi maalin takana paikallaan:D aikamoinen farssi
GaGa
21/09/2014
Ihan ansaittu vitonen. Kolme TPS:n pelaajaa survoo yhdessä KooVeen:n pelaajan maalin sisään; Taklaaminen maalin kehikkoa vasten. Se nyt on aivan sama kenelle se jäähy annetaan.
tuksu
21/09/2014
jep jep, parempi antaa kaverin jatkossa hääriä maalivahdin alueella, maalivahdin päällä, ihan vapaasti.
GaGa
21/09/2014
Niinpä. Ei ainakaan hävii peliä sen takia.
junior
21/09/2014
Kannattaa tsiigata Tepsin sivuilta heidän oma kommenttinsa rapahtuneeseen
Jokkeri
21/09/2014
Niin se joka ei nää mitään virhettä Mäenpään maalirautoihin painamisessa niin voi jatkaa vaikka maahockeyn seuraamista. Se oliko 5min liikaa niin en ota kantaa mutta jos kolme pelaajaa runnoo yhtä niin ei siitä voi päästä ilman seuraamusta.
Lähde
21/09/2014
Ihanan näköinen tuo halli, onko liigalle sopiva?
Pk+seutu
21/09/2014
Siis tuossa hallissa tunnelmaa on toisin kun esim Pasilassa,Raholassa. Selvä vitonen.
opex
21/09/2014
Kytöhonka twitterissä Mäenpäälle, joka huomenna hammaslääkäriin: "Maalinedushässäkkä, monia työntöliikkeitä, yksi kaatuu veskariin. Voi sattua kun horjahtaa yli. Videolta nähtäviss yöntöjä, ei pahempaa. Mutta, kyllä mussa on miestä myötää hätiköinti kun on sattunut. Pyydän anteeksi."

Kohtullisen mustavalkoisten värilasien läpi saa Kytöhonka videoita kelailla, jos ei huomaa kolmen valkopaidan kolanneen Mäenpään voimalla maaliin kun Salin tulee myös lievästi tuuppimaan. Toki, ei mitään uutta tuolta sektorilta. Seuratason tiedotteet kannattaisi käyttää muihin tarkoituksiin kuin runkosarjapelin yksittäisen tilanteen kommentointiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.