Video: Koovee-TPS kaikki maalit – Hyytiäisen vitonen käänsi pelin

Koovee ja TPS avasivat miesten Salibandyliiga-kauden Tampereella. TPS johti peliä pitkään, mutta Koovee vei kolmannen erän puhtaasti 6-0 voittaen 9-5(2-3,1-2,6-0). Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

TPS:n Jani Hyytiäinen sai joukkueen johtaessa 4-5 5 minuutin rangaistuksen, jonka aikana Koovee käänsi pelin itselleen. MM-kisapaikasta taisteleva Kooveen Eemeli Salin osui neljä kertaa, joista ensimmäisen hän iski vain kolme sekuntia erän aloituksesta ajassa 20.03.

10 comments

  1. niin ja mistä tämä vitonen nyt sitten mahtoi tulla? tuosta maalineduskähinästä? sellasta..

  2. Ei ihan oikeelle kaverille tuo vitonen mennyt. Hyytiäinen seisoi maalin takana paikallaan:D aikamoinen farssi

  3. Ihan ansaittu vitonen. Kolme TPS:n pelaajaa survoo yhdessä KooVeen:n pelaajan maalin sisään; Taklaaminen maalin kehikkoa vasten. Se nyt on aivan sama kenelle se jäähy annetaan.

  4. jep jep, parempi antaa kaverin jatkossa hääriä maalivahdin alueella, maalivahdin päällä, ihan vapaasti.

  5. Kannattaa tsiigata Tepsin sivuilta heidän oma kommenttinsa rapahtuneeseen

  6. Niin se joka ei nää mitään virhettä Mäenpään maalirautoihin painamisessa niin voi jatkaa vaikka maahockeyn seuraamista. Se oliko 5min liikaa niin en ota kantaa mutta jos kolme pelaajaa runnoo yhtä niin ei siitä voi päästä ilman seuraamusta.

  7. Kytöhonka twitterissä Mäenpäälle, joka huomenna hammaslääkäriin: ”Maalinedushässäkkä, monia työntöliikkeitä, yksi kaatuu veskariin. Voi sattua kun horjahtaa yli. Videolta nähtäviss yöntöjä, ei pahempaa. Mutta, kyllä mussa on miestä myötää hätiköinti kun on sattunut. Pyydän anteeksi.”

    Kohtullisen mustavalkoisten värilasien läpi saa Kytöhonka videoita kelailla, jos ei huomaa kolmen valkopaidan kolanneen Mäenpään voimalla maaliin kun Salin tulee myös lievästi tuuppimaan. Toki, ei mitään uutta tuolta sektorilta. Seuratason tiedotteet kannattaisi käyttää muihin tarkoituksiin kuin runkosarjapelin yksittäisen tilanteen kommentointiin.