Miehet

Video: LaSB-SBS Wirmo kaikki maalit – voittomaali ajassa 59.41 villitsi kotiyleisön

29.09.
2014
15 Kommenttia
0

LaSB otti lauantaina niukan kotivoiton SBS Wirmosta lukemin 3-2 (1-1,0-0,2-1) miesten Divarissa. Vähämaalisen väännön ratkaisijaksi nousi kotijoukkueen Vili Näveri, joka iski kotijoukkueen tasoihin kolmannessa erässä ja viimeisteli voittomaalin ajassa 59.41. Wirmon Joni Valtanen vastasi vieraiden molemmista osumista.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kalle
29/09/2014
Kyllähän on kameran paikka valittu huonosti ja kameramieskin kuvailee sinne päin .. melkosta kuralaatua
Mikko
29/09/2014
aivan surkea kuvaus, viimeinen maali oli kaikkein paras :) näkyhän siinä katsomo... Panostakaa näihin juttuihin tai älkää tehkö ollenkaan...
Pekka
29/09/2014
Kalle ja Mikko eivät ole tainneet käydä ko. hallissa. Parempaa kuvauspaikkaa vaikea löytää. Kuvaaja ois tietty voinu hereillä olla tuossa viimisessä.
Mikko
29/09/2014
en mä kuvauspaikkaa arvostele, jos ei sieltä parempaa löydä, mutta Zoomi ja pallon seuraaminen olisi kova juttu ; Sekä kauhea tärinä välillä....
Fani, Loviisa
29/09/2014
paljon parempi että yleensäkin on filmejä ilman oscar-tasoa kuin ettei ole filmejä lainkaan. tekemällä oppii! sitä paitsi "näveri lyö tuolla pallon sisään ->" oli sopivan itseironisesti hoidettu paikko :)
JooJoo
29/09/2014
Onpa karseen näköstä.
Yksi: video on aivan ala-arvoinen. Kuin kasa muurahaisia hyörimässä sinne tänne.
Kaksi: siis tuollaisessa paikassako pelataan ykkösdivaria 2014?

Soon morjesta vaan.
Junnu#8
29/09/2014
Se on käsittämätöntä. Kyllä pitäisi olla edes kunnolliset katsomot!
Grundz
30/09/2014
Samaa mieltä muutaman muun kanssa, ettei Hakkalassa pitäisi missään nimessä saada pelata Divaria. Siellä kuitenkin pelataan, eikä asiasta voi lammilaisia syyttää. Luvan on myöntänyt Salibandyliiga, ilmeisesti vuodeksi kerrallaan.

Mitä tulee videoon, niin siinä syyt johtavat seuraukseen. Hallissa ei ole paikkaa, josta voisi kuvata edes välttävällä tavalla. Oletan, että tämänkin videon on kuvannut joku hyvää hyvyyttään parhaansa tekevä talkoolainen, jonka totaalinen moukarointi nimimerkkien takaa on kohtuutonta.

Tor-fania lainatakseni on aina parempi, että tulee joku video kuin ettei sitä tule lainkaan. Rakentavalla kritiikillä se sama talkoojamppa voisi ehkä jotain seuraavaksi kerraksi (olosuhteet toki huomioiden) parantaa, mutta ala-arvoisella mollauksella jättänee ensi kerralla kokonaan tekemättä.

Tsemppiä Lammille ja sen videomiehelle, jota en siis tunne.
Mika Virtanen
30/09/2014
En ota kantaa Hakkalan Divari- kelpoisuuteen, mutta LaSB:n tiedotuksesta osaan sanoa muutaman sanan. Niin kuin tässä edellä jo mainittiinkin, meillä tehdään kaikki talkoilla. Jokainen lause, jokainen valokuva ja jokainen video. Ja uskallan väittää, että niitä tehdään Divari- seuraksi paljon.

Tuotamme jokaisesta ottelusta tekstimuotoisen ennakon sekä otteluraportin. Kotipeleistä teemme myös ennakkovideon, ottelun jälkeiset haastatteluvideot sekä tämänkin ketjun aiheena olevan maalikoostevideon. Tuotamme koko ajan materiaalia niin Facebookiin, Twitteriin kuin Instagramiinkin.

Joskus menee yöt naputellessa, joskus ei.

Hakkalaan ei saa kameraa fiksumpaan paikkaan, kulma on ainoa vaihtoehto. Nykyinenkin järjestely on toteutettu kuvaajaa varten erikseen rakennettavalla tornilla.

Ottelut kuvataan pääsääntöisesti siksi, että Salibandyliiga niin vaatii. Videoklipin on oltava liigan suljetussa videopalvelussa 24h kuluessa ottelun päättymisestä. Olemme yleisöä palvellaksemme koostaneet kotiotteluista myös maalikoosteet. Pahoittelemme videon laatua, vaikka se ainakin allekirjoittaneen koneella näkyy ihan hyvin.

Otetaan asiallisesta palautteesta opiksi ja pyritään parantamaan. Moniajoja, selostusta tai edes parempaa kuvauskalustoa en pysty tähän hätään lupaamaan.

Mika Virtanen
LaSB- tiedottaja
Vares
30/09/2014
Joku jättää videoimatta, valitetaan..
Joku videoi matsin, valitetaan..

Miten olisi jos LaSB:n kuvaajalle hommattaisiin laajempi linssi kameraan?
Mummukka
30/09/2014
Niin samaa mieltä Vareksen kanssa.Mikään ei kelpaa,aina valitetaan.Hienoa,että vapaaehtoisia löytyy tekemään kuvia,videoita ja juttuja.Aika moni salibandy "fani"voisi keskittyä oleelliseen ja posin kautta,eikä keskittyä virheiden,laadun tms.etsimiseen.Hatun nosto kakille talkoolaisille jotka tekevät hommia ja aivan varmasti parhaansa!
just
30/09/2014
Maskussakin isompi katsomo, mutta ei saanut sielä pelata.
Amppaxi
30/09/2014
Maskussa katsomo(t) tosiaan isommat, mutta kenttä on liian kapea. Jos Lammiin vertaa, niin eroja ei voi kovin paljon olla.
JooJoo
30/09/2014
Mikalle menestystä hommissaan!
Reilua peliä, sorry hieman kitkerä vuodatus.
Mut niillähän mennään, mitä on, näin se on näkyleipää!
juippi
30/09/2014
Kyllä Vili on tosi pelimies. Ei mikään luonnonlahjakkuus, vaan ansainnut pelipaikan raalla työn teolla. Hieno esimerkki monille junioreille pelaajille.Hyvä Vili jatka samaan malliin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.