Miehet

Video: Loviisan Tor–SB Welhot -maalikooste – Lankisen rannari ja Vepsäläisen jatkoaikamaali

28.09.
2014
1 Kommentti
0

Loviisan Tor ja SB Welhot eivät saaneet varsinaisella peliajalla selvyyttä paremmuudesta lauantain Divari-ottelussa. Jatkoajalle venyneen kamppailun ratkaisi lopulta Welhojen Eero Vepsäläinen, ja pisteet matkasivat Kuopioon numeroin 3–4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
sinistäpääl
28/09/2014
Mites siellä molempien joukkueiden valmentajilla on samanlaiset paidat?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.