Miehet

Video: Nokian Krp-NST kaikki maalit – NST:n hirmukiri lamaannutti kotijoukkueen

30.09.
2014
3 Kommenttia
0

Lauantaisesta Nokian Krp-NST-ottelusta muodostui todellinen trilleri. Krp meni ajassa 56.33 4-2-johtoon, mutta vierasjoukkue kiri vielä ohi ja voitti varsinaisen peliajan puitteissa lukemin 4-5 (1-1,1-1,2-3). Voittomaalin iski Niko Saarinen ajassa 58.33. NST:n Arto Vainikainen nakutti tehot 2+2 ottelussa. Kotijoukkueen leirissä porua herätti erityisesti NST:n 4-3-kavennusmaali, jonka väitettiin olevan korkealla mailalla tehty.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
S.Bandy
30/09/2014
No johan on kooste. Ymmärettävää jos kuvaa ei pysty kyseisessä hallissa (en ole koskaan käynyt) paremmasta paikasta ottamaan. Mutta miksi tuo musiikki?
S
01/10/2014
Varmasti ois voinut kuvata ees muuten kuin lasin läpi... Omalla tavallaan magee halli, kun katsomot kiertää kenttää ylhäällä:-)
Wertti
01/10/2014
Jos Tommi Merto saa nuo joulukinkut sulamaan, niin leimaan lipun näätien mestaruusjunaan!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.