Miehet

Video: NST-SSV kaikki maalit – NST seurasi ”monttu auki” Laasosen kaunista veivimaalia

30.09.
2014
4 Kommenttia
0

NST sai maistaa eilen katkeraa kalkkia, kun SSV vieraili Lappeenrannassa ja vei voiton lukemin 2-8 (1-2,0-2,1-4). Vieraiden parhaimmistoa olivat erityisesti kahdesti osunut Roni Laasonen sekä 1+2 tehtaillut Markus Olkkonen. Laasonen veivaili viimeisessä erässä kauden toistaiseksi komeimman osuman, jolle edes NST:n maineikas maalivahti Jarkko ”Monttu” Monthan ei voinut mitään.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Mikko
30/09/2014
aika perus.. Ei tota voi edes sanoa veivimaaliksi
KWF
30/09/2014
Kyllähän ton tempun kaikki periaatteessa osaa, mutta se on eri juttu tehdä se pelissä. Hyvää maalivainua ja luova ratkaisu.
Heh
30/09/2014
KWF, kumma että niitä ei sitten nähdä useammin kerta kaikki osaavat kyseisen kikan:D
rankat ankat
30/09/2014
Vai Monthan maajoukkueeseen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.