Video: Oilers-Classic kaikki maalit – Hännisen viileä rankkari ja Kivipaasin kohtalokas huitaisu

Esport Oilers avasi kautensa Salibandyliigassa ottamalla lauantai-iltana 7-4-voiton Tampereen Classicista. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Tamperelaisten nuori ruotsalaisvahvistus Jesper Kivipaasi oli heti esillä uransa ensimmäisessä liigaottelussa. Hän syötti yhden Classicin osumista, mutta päällimmäisenä mieleen jäi viiden minuutin huitomisrangaistus päätöserässä. Jäähyn aikana Oilers kuittasi kahdesti ja ratkaisi ottelun.

Kivipaasin paljon puhuttaneen jäähyn näkee videolta ajassa 3:11.

14 comments

  1. Millä perusteella tuo ceen maali hylättiin? Kuvassa näkyvä tuomari näyttää maalia.

    Kivipaasin huitaisu aika mieto, mutta varmaan sääntökirjan mukaan mentiin. Kohtuullisen kovalta vaikutti tuomio.

  2. Tuomarin puhuttelu vie Oilersin pelaajan/pelaajien keskittymisen, joten peli oli poikki, eikä vapaalyöntiä ole lupa suorittaa.

  3. Kyllä. Tälle kaudelle tulleen uuden säännön mukaan tuomarille purnaaminen keskeyttää pelin. Pudotuspeleissä tätä voidaan käyttää kätevänä aikalisänä.

  4. Kaverit käy heittään läpyt vaihtoaition edessä….miten tossa hylkäämisessä noin kauan kestää? Ompas omituinen ratkasu.

  5. Molemmat joukkueet kärsi MV pelistä. Ikosella vain 1 torjunta videolla.järviöllä ei yhtään. Ei hyvältä näytä nämä top5-maalivahdit

  6. Kattelin kanssa ettei ollut Suomen paras kyllä tossa pelissä nimensä veroinen. Klässikin kassari nyt oli vieläkin huonompi:-)

  7. Neropatit eihän siinä klipissä näkynyt koko peli,kyllä molemmat veskarit hyvin pelaa menkää paikan päälle katsomaan niin tiedätte enemmän.

  8. tuomarille e purnattu, vaan tuomari päätti isällisesti kasvattaa keskustelemalla, pelaaja ei saa tilanteesta poistua, vaan hänen tulee nöyrästi kuunnella

  9. Jos täällä olis säännöistä tietämystä, niin tietäisitte, että C:n pelaaja anto vaparin liikkuvaan palloon, joka on säännöissä kiellettyä. Toihan tuo pallon siihen vaparipaikalle ja siirtää samasta vauhdista viereen, josta kaveri laukoo. Ei sen kummallisempaa.

  10. liikkuva pallo olisi vihelletty heti, tuomari mietti hetken tuota puhuttelun vaikutusta peliin, koko oilers ketju levitti kädet heti tilanteen jälkeen, kukaan ei ollut valmiina pelaamaan

  11. 506 Vapaalyönti (804)

    2) …
    Pallon ei tarvitse olla täysin liikkumatta eikä täysin oikeassa paikas­sa, mikäli tällä ei erotuomarin mielestä ole oleellista vaikutusta peliin.

  12. Puhuuko Rantala pehmosia pressissä, kysyttyessä nostaa onnistujaksi
    Järviön. Maalikoosteet ei taida kertoo kuulkaas totuuttaa maalivahdeista.