Miesten Salibandyliigassa OLS päihitti lauantaina uuden Kastellin hallin avausottelussa Tapanilan Erän 8-5. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

OLS nykäisi avauserässä karkumatkalle, kun se osui neljän minuutin sisään neljä kertaa. Kaksi noista osumista merkittiin nuorelle Joni-Arttu Siepille, jolle maalit olivat liigauran ensimmäiset. Erä tuli peliin mukaan, mutta tasoihin se ei missään vaiheessa päässyt. Lopussa 8-5-maalin yhteydessä tulee tilanne, jonka johdosta Erän Tomi Palin laputettiin punaisella kortilla ulos.

22 comments

1. Herkässä oli kortti. Ehkä dumari halus tuoda itteään vielä lopussa esille.

2. Herkässä kortti? Nyt valoja päälle siellä. Kyynärpäällä suoraan päähän kun vihu on pääsemässä läpi.
    Muuten olis mukava nähdä näissä koosteissa nuo ylivoimaan johtaneet tilanteet.

3. Joo ei tuo kyllä punaisen arvonen ollut. OLS:n kundi niin kyyryssä että toki näyttää uhkaavammalta tilanteelta ja jopa päähän kohdistuvalta. Tilannekovuus ehkä tuohon kohtaan hieman ylimitoitettu Palinilta, mutta ei nyt mikään rikos.

4. No siis jos se tulee tahallaa kyynärpäällä naamaa nii ois varmaa jokanen tuomari antanu ulosajon..

5. jormalla värilasit, anna olla jo, vahinko, 5 min riittää – varmaan moni olis antanut kakkosen

6. Kaveri kyllä pitelee poskea, mutta ei taklaus siihen tulee. Ehkä osuu eräläisen polveen kaatuessaan tai jotain. Video on kyllä jollain perunalla kuvattu, joten varmasti ei sen perusteella voi sanoa. Pitäisikö olssin päivittää kamerat tälle vuosituhannelle?

7. Eikös se lyö päänsä kaukalon reunaan? Selvä rike ja ihan turha temppu Palinilta. Kyl siinnä kovaa pelatessa pitää mun mielestä olla ajatus mukana, eikä tempoa jäbiä silloin kun ei toinen yhtään valmis.

8. 3 minuuttia aikaisemmin tuomareilla valahti kakit housuun kun jäi viheltämättä korkeasta mailasta 5min.
    Tämä oli aivan selkeä paikkaus mokalle mikä sattui aikaisemmin.
    Jäähy tilanteesta oli tulossa, mutta ols teki siirretyn rangaistuksen aikana maalin.
    5 min ei ymmärtääkseni siirry eteenpäin?

9. Hyvä kuva siihen nähden, jos perunalla kuvattu. Ei kyllä videon perusteella ole punaisen arvoinen, mutta tosiaan eipä niidä videoiden perusteella yleensä jaetakaan.

10. Ei taida Mosan pojilla nuppi kestää. Maalivhtiongelmatakin haiskahtaa. Miksi peluuttavat kakkosmaalivahtia?

11. Olisiko matka aiheuttanu väsymystä kun taustoja ei jaksettu lukea. On se iiskolan veto melko maaginen ei ollu mestarilla mitään saumaa ottaa kiinni. Vähän liian kova tuomio ehkä 5min max tosta.

12. OLS:n kaveri kyyristyy justiinsa ennen kontaktia, mutta oli vähän turha rike Palinilta. Punainen kova tuomio, mutta toivottavasti ei ainakaan tule lisää kakkua. Se olisi vääryys.

13. 2min jäähy. Ei ulosajoa missään nimessä. OLSin mies vaan Oululaiseen tapaan filmasi ja jäi sätkimään maahan.

14. Faktat on kunnossa. Oululainen ei vaan voi luonnoleen mitään.
    Maassa makoilu ja leijuminen on vain pojilla veressä.

15. Ymmärrän kyllä että Oululaiset ovat voitolla aiheuttaneet tsadilaisille mielipahaa. Mutta get over it!!!

16. Erästä en välitä sen kummemmin(ERÄ on tapanilasta ja tapanila ei ole ”Tsadia/Stadia”. Se on Helsinkiä/Hesaa. Ja eiköhän OLS ala ennemin ja myöhemmin pelaamaan kuten yleensä ja ala ottamaan suosiolla kaktusta kakkoseen.

17. Tico taitaa elellä varjojen mailla, nimimerkin takaa paljastunee umpi eräläinen joka ei kestä tappion karvasta kalkkia. Kyllä Ticon aurinkokello taisi polttaa pohjoisessa ikuiset arvet ahteriin kun näin kovasti täällä keskustellaan.
    Anyway… tuohon palinin jäähyyn ei homma ratkennut.
    ”Pärimani” kävi läpi ottelun aivan hiilenä ja nämä pallovammat veivät keskittymisen tuomareihin.
    Edelleenkin olen vahvasti sitä mieltä, että tämä oli paikkausjäähy. Pari minuuttia aikaisemmin maila osui M.Tiiraa kasvoihin. Tästä olisi pitänyt tuomita automaattisesti 5min. Tuomareilla nousi käsi, mutta tilanteesta olisi tuomittu vain kaksi minuuttia. Ols teki maalin ja jäähyä ei laitettu täytäntöön.
    Huomasivat virheensä ja paikkasivat loppuun rödalla.