Miehet

Video: SPV–Erä kaikki maalit – Erä teki komean ryöstöretken Seinäjoelle

28.09.
2014
0 Kommenttia
0

Aavistuksen tahmeasti ainakin tuloksellisesti kautensa aloittanut Tapanilan Erä nappasi sunnuntaina komean päänahan miesten Salibandyliigassa. Erä kävi hakemassa täyden pistepotin SPV:ltä vierasvoittolukemin 5–3. Ottelusta on nyt tarjolla maaliskooste.

Erän esitys oli tasapainoinen, sillä SPV ei onnistunut 5 vs. 5 -pelissä kertaakaan maalintekoon. Erän avainpelaajia olivat mainiosti torjuneen maalivahti Teemu Kortelaisen lisäksi muun muassa Tommi Rosendahl (1+1) ja Mikko Pasanen (2+0).

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.