Miehet

Video: SSV-Indians kaikki maalit – Järvinen 3+1, Markkola 0+4, Toropainen 3+0

29.09.
2014
1 Kommentti
0

Lauantaina nähtiin jälleen yksi pääkaupunkiseudun paikalliskohtaaminen, kun SSV ja Indians mittelivät paremmuudesta Pasilassa. Kokeneempi SSV oli vahvempi lukemin 9-6 (4-2,2-2,3-2). Kotijoukkueen Juho Järvinen taiteili 3+1, kun taasen vierailta onnistuivat eritoten Markus Markkola (0+4) ja Santeri Toropainen(3+0). SSV otti samalla kauden avausvoittonsa. Indiansilla on toistaiseksi plakkarissa tasapeli ja tappio.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Msy
29/09/2014
Nopeasti vuodet vierii, Micce on jo 43 -vuotias.

Tovottavasti kolmonen ei ota tänään ihan yhtä helposti omiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.