Miehet

Video: Steelers-LaSB kaikki maalit – jatkoaikaosuma villitsi ennätysyleisön

21.09.
2014
1 Kommentti
0

Divarin uusi ennätysyleisö, kaikkiaan tuhat katsojaa, todisti eilen 10-9 ja.(3-0,2-4,4-5,1-0)-lukemiin päättynyttä Steelersin ja Lasbin välistä kamppailua. Tuhatpäinen yleisö räjähti erityisesti kotijoukkue Steelersin tasoittaessa pelin ajassa 59.55 ja Timo Johanssonin viimeistelemän jatkoaikaosuman myötä. Kotijoukkueen Ville Lastikka taikoi tehot 3+2 ja vieraiden Heikki Hätönen osui neljästi ja syötti yhden.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Timo
23/09/2014
Käsi maassa rankkarissa, jäähyn paikka.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.