Miehet

Yle näyttää salibandya myös tulevalla kaudella – ”Palloilulajit elävät hienon nosteen aikaa”

15.09.
2014
9 Kommenttia
0
Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Yle ja Salibandyliitto ovat päässeet sopimukseen kauden 2014-2015 televisioinneista. Yle näyttää tulevan viikonloppuna lauantain miesten Salibandyliigan ottelun SPV-SSV ja sunnuntain naisten kamppailun SB-Pro-Happee.

– Yhteistyömme Ylen kanssa ei pelkästään jatku. Se myös kehittyy ja kasvaa. Olemme salibandyn osalta vahvasti mukana luomassa suomalaiselle urheilukansalle upeita puitteita seurata kotimaista palloilua Ylen Urheiluviikonlopuissa, Salibandyliiton puheenjohtaja Mika Kaltala iloitsee.

Kaltala näkee hypen nousseen koko suomalaisen palloilukentän suhteen.

– Suomalainen urheilu ja erityisesti palloilut elävät hienon nosteen aikaa. Esimerkit kori- ja lentopallon kisabuumien osalta kannustavat myös salibandya. Tavoitteena on vastata haasteeseen kaikilla rintamilla. Yle-yhteistyö, uudistuneet www.floorball.fi-verkkosivut ja nettilähetykset, vahva sosiaalisen median hallinta ja tapa omaksua uutta nopealla syklillä ovat salibandyn kovia vahvuuksia. Yhdessä Ylen kanssa meillä on mahdollista luoda salibandylle ja kotimaiselle palloilulle sen ansaitsemat arvokkaat ja näkyvät puitteet, kertoo hymyilevä puheenjohtaja Kaltala.

Lue lisää Floorball.fi-sivustolta
Lue lisää Ylen sivuilta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Japa
16/09/2014
Kiva että joku matsi näkyykin tv,stä.Joukkueet ei tosin yllätä mitkä otteluun valikoitui. SM-liiga uskalsi näyttää liigaan "nousseen" päässeen sportin pelin, mutta salibandyssä ei nousija joukkueen peli satu televisioon satavarmasti ensimmäisenä liigakautena. Tuntuu että sarjaa vähän hävetään omissakin piireissä kun ei uskalleta näyttää kuin kärkiporukoiden pelejä, vähän että jos joku vaikka sattuu näkemään mitä se todellisuus on. Ja ei, nyt en todellakaan sano että vaasassa pelattaisiin huonoa salibandyä.
Ihmettelijä Japalle
16/09/2014
Mites se Vaasa liittyy Salibandyliigaan?
S
16/09/2014
Sanotaanpa nyt näin: Miksi ihmeessä Espanjassa näytetään mieluummin isosti El Classico, vaikka tarjolla olisi huippuottelu paikallispeli Getafe vs. Real Vallecano? Ehkä nyt kuitenkin ekaksi kerätään yleisöä ruutujen ääreen näille huippumatseilla, koska ei ole automaagista, että edes niitä jengi jaksaa vielä katsella.
Seuraaja
16/09/2014
Seuroille olisi nyt kerrottava mitkä ottelut ovat ylen ohjelmassa niin että hallille todella haetaan tunnelmaa eli ovat täynnä kannattajia kun kamerat ovat paikalla.
Seuraaja
16/09/2014
Seuroille olisi nyt kerrottava mitkä ottelut ovat ylen ohjelmassa niin että hallille todella haetaan tunnelmaa eli ovat varmasti täynnä kannattajia kun kamerat ovat paikalla.
JZ
16/09/2014
Milloin tulevat Pääkallon liiga- ja divariennakot?
puuhastelua edelleen
16/09/2014
Näytetävien matsien määrä kasvaa? Ei se paljon olisi voinutkaan vähentyä.

Tosiasiassa katsojamäärät eivät ole nousseet YLE:n puolelle siirtymisen jälkeen. Nelonen Pro näytti enemmän matseja ja saavutti suuremman katsojamäärän.
Jussi Ojala / Pääkallo.fi
16/09/2014
Tänään tupsahtaa julki Ruotsin Superliigan ennakko. Ja sitten huomisesta eteenpäin alkaa putoilla muita ennakoita.

Ennakoimme mies- ja naisliigan, Divarin ja kaikki poikien ja tyttöjen SM-sarjat.

Ja jotain tulee vähän päälle.
Arto Kilponen
16/09/2014
Toivottavasti tällä kaudella nyt sitten näytettäisiin välieräpelitkin kaikki. Edes maksullisina nettistreameina. Tai olisi edes nettiradioselostus.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.