OLS teki jymy-yllätyksen Pasilassa, SSV nurin – katso sunnuntain salibandytulokset

OLS jatkoi vahvoja otteitaan ja kaatoi SalBan kotonaan lukemin 5-2. Kuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga

OLS:n vahvasti kulkeva syksy sai jatkoa Pasilassa sunnuntaina. Kuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga

Miesten Salibandyliigassa nähtiin todellinen yllätysvoitto sunnuntaina, kun Oulun Luistinseura kaatoi vieraskentällä helsinkiläisen SSV:n 7–8-lukemin. Ennakkoluulottomasti kautensa aloittanut OLS nousi voitollaan jo seitsemään pisteeseen.

Ottelun kulusta kertoo, että SSV pääsi ensimmäisen kerran johtoon vasta toisen erän lopussa, kun Mikael Järvi iski ylivoimalla tilanteeksi 5–4. OLS kuitenkin jatkoi taistelua kolmannessa erässä ja pyyhkäisi ohi. Voittomaaliksi jääneen 6–8-osuman teki ajassa 47.40 Tatu Kiipeli. Jani Helenius löi kotijoukkueen vielä kerran maalin päähän, mutta tasoihin asti ei SSV:n kiri enää riittänyt, ja näin ollen pisteet matkasivat Ouluun.

Sunnuntai-iltapäivänä pelatussa Divarin ottelussa Blue Fox–Erä Akatemia uusikaarlepyyläinen kotijoukkue oli vahvempi numeroin 8–6. Blue Foxilla on nyt viiden ottelun jälkeen kasassa seitsemän pistettä, jotka oikeuttavat toiseen sijaan. Sarjaa johtaa Hämeenlinnan Steelers, joka kaatoi sunnuntaina PSS:n 3–6.

Ottelun ensimmäisessä erässä helsinkiläinen Erä Akatemia siirtyi kahdesti johtoon, mutta Blue Fox nousi molemmilla kerroilla rinnalle. Toisessa erässä kotijoukkue kuroi eroa kahdella maalilla, ja lopulliset niitit olivat kolmannen erän alussa syntyneet maalit. Erä Akatemia nousi vielä päätöserän lopussa kahden maalin päähän, mutta Blue Fox sinetöi loppuluvut tyhjään maaliin.

Pääkallo.fi kertoo lisää sunnuntain otteluista illan aikana.