Miehet

OLS teki jymy-yllätyksen Pasilassa, SSV nurin – katso sunnuntain salibandytulokset

12.10.
2014
7 Kommenttia
0
Miehet
OLS:n vahvasti kulkeva syksy sai jatkoa Pasilassa sunnuntaina. Kuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga

OLS:n vahvasti kulkeva syksy sai jatkoa Pasilassa sunnuntaina. Kuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga

Miesten Salibandyliigassa nähtiin todellinen yllätysvoitto sunnuntaina, kun Oulun Luistinseura kaatoi vieraskentällä helsinkiläisen SSV:n 7–8-lukemin. Ennakkoluulottomasti kautensa aloittanut OLS nousi voitollaan jo seitsemään pisteeseen.

Ottelun kulusta kertoo, että SSV pääsi ensimmäisen kerran johtoon vasta toisen erän lopussa, kun Mikael Järvi iski ylivoimalla tilanteeksi 5–4. OLS kuitenkin jatkoi taistelua kolmannessa erässä ja pyyhkäisi ohi. Voittomaaliksi jääneen 6–8-osuman teki ajassa 47.40 Tatu Kiipeli. Jani Helenius löi kotijoukkueen vielä kerran maalin päähän, mutta tasoihin asti ei SSV:n kiri enää riittänyt, ja näin ollen pisteet matkasivat Ouluun.

Sunnuntai-iltapäivänä pelatussa Divarin ottelussa Blue Fox–Erä Akatemia uusikaarlepyyläinen kotijoukkue oli vahvempi numeroin 8–6. Blue Foxilla on nyt viiden ottelun jälkeen kasassa seitsemän pistettä, jotka oikeuttavat toiseen sijaan. Sarjaa johtaa Hämeenlinnan Steelers, joka kaatoi sunnuntaina PSS:n 3–6.

Ottelun ensimmäisessä erässä helsinkiläinen Erä Akatemia siirtyi kahdesti johtoon, mutta Blue Fox nousi molemmilla kerroilla rinnalle. Toisessa erässä kotijoukkue kuroi eroa kahdella maalilla, ja lopulliset niitit olivat kolmannen erän alussa syntyneet maalit. Erä Akatemia nousi vielä päätöserän lopussa kahden maalin päähän, mutta Blue Fox sinetöi loppuluvut tyhjään maaliin.

Pääkallo.fi kertoo lisää sunnuntain otteluista illan aikana.

Sunnuntain kotimaiset pääsarjatulokset:

Miesten Salibandyliiga:
17.00 TPS–NST 3–4
17.00 SSV–OLS 7–8
17.00 SalBa–Erä 3–7
17.00 Josba–SPV 4–11
18.30 Happee–Indians 11–3

Miesten Divari:
16.00 Blue Fox–Erä Akatemia 8–6
18.00 SB Welhot–ÅIF 2–4
18.30 PSS–Steelers 3–6

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Säbänderus
12/10/2014
Ja kun kerrankin luotin Vetokohteena tuohon Käpynarskun muukalaislegioonaan....
Seuraaja
12/10/2014
Noloa, näin stadilaisena ihmettelen viikinkien markkinointia ja tapahtuman toteutusta. Nyt siis pelikin samalla tasolla valitettavasti. Paljon on töitä edessä jos meinaavat saada yleisöä Pasilaan. Dynastia on todellakin murentunut!
Junnu#8
12/10/2014
Tätähän se on ollut jo vuosia. Tuntuu että pääkaupunkiseudulla ei osata kunnolla markkinoida tuotetta riittävästi! Vertaa vaikka Pohjanmaahan.
Säbänderus
12/10/2014
Sitten kun markkinoidaan, - kuten Classic, on tällä palstalla ainainen valitus ja itku, - ja vahingonilo.
peehoo.Loviisa
13/10/2014
Tervetullutta pohinää tuohon muuten aneemiseen sarjaan......OLS ja Änstee.....
koostetta odotellessa
13/10/2014
Missä maalikooste? Vai tuleeko edes koska ssv hävisi....
Kunkku
16/10/2014
Valtteri on vaa liian hyvä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.