Miehet

Classic nousi voittoon viimeisessä erässä – katso torstain salibandytulokset

09.10.
2014
6 Kommenttia
0

Liiganousija Rauman SalBa laittoi tänään viime kauden finalistin Tampereen Classicin ahtaalle. Classic kuitenkin nousi voittoon vahvan viimeisen erän turvin ja Lassi Vänttisen alivoimamaali ajassa 57.57 jäi ratkaisumaaliksi ottelun päättyessä lukemin 5-6 (2-1,3-1,0-4).

SalBa johti ottelua parhaimmillaan jo 5-1, mutta kokenut Classic nousi takaa ohi ja käytti vielä SalBan loppuminuuttien ylivoiman hyväkseen iskien sen aikana voittomaalin. Tamperelaisten tehomiehinä häärivät hattutempun iskenyt Markus Kulmala, 1+2 tehoillut Sami Johansson sekä viimeisessä erässä 1+1 iskenyt Vänttinen. SalBan Janne Hyvönen osui rankkarista ja syötti kaksi osumaa.

Miesten Salibandyliiga:
SalBa-Classic 5-6

Naisten Salibandyliiga:
M-Team-Koovee 7-5

Miesten Divari:
ÅIF-Blackbirds 8-6

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Amppaxi
09/10/2014
Kohtuuttoman raaka lopputulos Salban kannalta. Rauma oli paljon nälkäisempi ja kaksi erää todella paljon parempi, mutta... Tsemiä, Salba. Noin pelaten pisteitä kyllä jatkossa tulee, se o varma se!!!
rankat ankat
09/10/2014
Jotenkin tyypillistä nousijajoukkueelta. Laji on toki raaka. 40 hyvää minuuttia ei riitä.
ercs
09/10/2014
Salba kyllä pelin joka osa alueella parempi 40min, sitten tekivät aika nousijamaisia virheitä muutaman ja se oli siinä. Lopun yv toki piste iin päälle: Pallo classicin kulmassa ja koko kenttä vaihtaa peliä seuraamatta. Pitkä pystyyn ja Vänä ohjaa ilmasta sisään raumalaisten penkin seuratessa monttu auki :D

No mutta kuten todettiin niin salbalta silti yllättävän miehekästä peliä kaksi erää, positiivinen ylläri. jos samaa vetävät jatkossakin niin ihan hyvin Rauman jengi rimpuilee mukana...
Sepa
09/10/2014
Salba sai 0 pistettä tästä pelistä, Classic 2. All that matters.
Junnu#8
09/10/2014
Näinhän se on. Ei nousijajoukkueella vielä riitä nöyryys. Mutta pisteitä tulee taatusti jatkossa lissää. Salba on hyvä lisämauste liigaan. Toki OLS:SÄN puolta pidänkin!
ercs
09/10/2014
Sepalla ois selkeästi lahjoja urheilutoimittajaks...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.