Classic nousi voittoon viimeisessä erässä – katso torstain salibandytulokset

Liiganousija Rauman SalBa laittoi tänään viime kauden finalistin Tampereen Classicin ahtaalle. Classic kuitenkin nousi voittoon vahvan viimeisen erän turvin ja Lassi Vänttisen alivoimamaali ajassa 57.57 jäi ratkaisumaaliksi ottelun päättyessä lukemin 5-6 (2-1,3-1,0-4).

SalBa johti ottelua parhaimmillaan jo 5-1, mutta kokenut Classic nousi takaa ohi ja käytti vielä SalBan loppuminuuttien ylivoiman hyväkseen iskien sen aikana voittomaalin. Tamperelaisten tehomiehinä häärivät hattutempun iskenyt Markus Kulmala, 1+2 tehoillut Sami Johansson sekä viimeisessä erässä 1+1 iskenyt Vänttinen. SalBan Janne Hyvönen osui rankkarista ja syötti kaksi osumaa.

Miesten Salibandyliiga:
SalBa-Classic 5-6

Naisten Salibandyliiga:
M-Team-Koovee 7-5

Miesten Divari:
ÅIF-Blackbirds 8-6

6 comments

  1. Kohtuuttoman raaka lopputulos Salban kannalta. Rauma oli paljon nälkäisempi ja kaksi erää todella paljon parempi, mutta… Tsemiä, Salba. Noin pelaten pisteitä kyllä jatkossa tulee, se o varma se!!!

  2. Salba kyllä pelin joka osa alueella parempi 40min, sitten tekivät aika nousijamaisia virheitä muutaman ja se oli siinä. Lopun yv toki piste iin päälle: Pallo classicin kulmassa ja koko kenttä vaihtaa peliä seuraamatta. Pitkä pystyyn ja Vänä ohjaa ilmasta sisään raumalaisten penkin seuratessa monttu auki 😀

    No mutta kuten todettiin niin salbalta silti yllättävän miehekästä peliä kaksi erää, positiivinen ylläri. jos samaa vetävät jatkossakin niin ihan hyvin Rauman jengi rimpuilee mukana…

  3. Salba sai 0 pistettä tästä pelistä, Classic 2. All that matters.

  4. Näinhän se on. Ei nousijajoukkueella vielä riitä nöyryys. Mutta pisteitä tulee taatusti jatkossa lissää. Salba on hyvä lisämauste liigaan. Toki OLS:SÄN puolta pidänkin!