Miehet

Erän huippupuolustajan selkä leikattu – palaa kaukaloihin vasta ensi vuonna

21.10.
2014
4 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska

Tapanilan Erän kokenut puolustaja Sami Lehtinen on kolmisen kuukautta sivussa Salibandyliigan otteluista selkävamman vuoksi. Lehtisen selässä oli välilevyn pullistuma.

Erän tehokkaimpiin puolustajiin ja joukkueen kapteenistoon kuuluva Lehtinen pääsi nopeasti hoitoon. Kipeytynyt selkä tutkittiin ja kuvattiin viikko sitten maanantaina. Selkäleikkaus järjestyi nopealla aikataululla heti seuraavalle päivälle.

– Täytyy kiittää seuraa nopeasta toiminnasta asian hoitamisessa, Lehtinen kehuu Erän sivuilla.

Kaukaloihin Lehtinen palaa näillä näkymin vasta tammikuussa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Alakatsomo
21/10/2014
Neljällä maaottelulla nousee huippupuolustajaksi. Siitä on enää vähän matkaa superhuippupuolustajaksi.
Noinko
21/10/2014
Kyllä Lehtinen suomalaisella mittapuulla on huippupuolustaja. Ei kahta kysymystä. Voimia toipumiseen!
Late
21/10/2014
Aina kun Erä on Seinäjoella vieraillut on Lehtinen erottonut edukseen ja ollut joukkueensa parhaimmistoa. Todella vaarallinen laukaus ja hyvä pallokontrolli. Ihmettelenkin kun ei majuun ole käynyt käsky useammin.
S
21/10/2014
Ja jos nyt pilkkua viilaa, niin otsikkohan sanoo Erän joukkueen sisällä olevaa huippupuolustajaa;-). Yhtä kaikki ei varmasti kaikki huippupakit majuun ees aina mahu. Esim. Speven Jyrki Holopaisen lasken samaan huippupuolustajien joukkoon, eikä Jykälläkään taida hirveesti pelejä olla majussa(?)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.