Miehet

Falun murskasi Happeen täydellisesti – ”Täysin perseelleen meni”

05.10.
2014
9 Kommenttia
0
Miehet
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Falun on jälleen mestari. Kuva: IFF

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Falun on jälleen mestari. Kuva: IFF

Ruotsin mestari Falun uusi viimevuotisen Champions Cupin voittonsa. Happee oli täydellinen vastaantulija, ja Falunin voittolukemiksi kirjattiin törkeät 0-12 (0-3,0-1,0-8).

Ottelun ratkaisu?
Ottelun ensimmäiset minuutit Happee sinnitteli vielä mukana, mutta Falunin ensimmäiset maalit neljän minuutin sisällä lannistivat orastavan hirvirytkeen täydellisesti. Toinen erä oli numerollisesti tasainen, ja siinä Happeella oli paikkoja tehdä maaleja. Päätöserään joukkue nosti karvaustaan, mutta Falun kävi kuittaamassa heti alussa kolme nopeaa maalia reiluun minuuttiin. Ottelun loppu oli todella nöyryyttävää ja häpeällistä seurattavaa – Happee lopetti pelaamisen ja yrittämisen kesken, eikä sellaista saa tapahtua missään olosuhteissa. Falunin ei tarvinnut pelata finaalissa edes erityisen hyvin, sillä Happeen esitys oli täydellinen pohjanoteeraus.

Ottelun hahmo?
Falunin tuhoduo Alexander Galante Carlström (3+0)-Rasmus Enström (2+4) teki kaukalossa mitä halusi, ja kaksikko pääsi herkuttelemaan useita helppoja maaleja Happeen löysäillessä. Puolustajan paikalla turnauksen pelannut Emil Johansson vakuutti myös tässä ottelussa, mutta jostain syystä Johanssonin nimeä ei löytynyt All-Star-viisikosta.

Ottelun puheenaihe?
Happeen romahdus oli todella käsittämätön, sillä joukkueen käyrä oli ollut viikon aikana nouseva ja eilinen peli Wileriä vastaan oli erinomainen. Katsomoon näytti siltä, että pelaajien vatsat olivat täyttyneet välierävoiton jälkeen, vaikka joukkueesta vakuutettiin, että lataus ennen ottelua oli aivan kohdallaan. Kaikki meni kuitenkin kaukalossa niin pieleen kuin nyt vain ikinä voi olla.

Kommentit:
– Hävettää, kyllähän se meni niin perseelleen kuin olla jo voi. Selkäranka katkesi kolmannessa erässä, ja se on anteeksiantamatonta. Emme olleet tänään yhtään mukana missään vaiheessa. Pitkällä uralla tuli nyt tällainenkin nähtyä, vaikkei olisi halunnutkaan. Kaikki on otettava vastaan, mitä tulee, Happeen kapteeni Petri Kauko tuumi pää kallellaan.

Tilastohuomiot:
Happee: –
Falun: Rasmus Enström 2+4, Alexander Galante Carlström 3+0, Johannes Skog 2+1, Alexander Hallen 1+2, Jonas Adriansson 1+1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
S
05/10/2014
Petri Kauko! Arvostan! Ei lähe turhaan jauhaa paskaa ja selittelemään...
ykä
05/10/2014
Ottelun ratkaisu?
- Falunin taidollinen ylivoima.
juippi
05/10/2014
Pitäisi ottaa MIES sarjaan myös käytäntöön 12-0 ja peli vihelletään poikki. Oli niin häpeällistä katsoa HAPPEEN MIESTEN puuhastelua. Toivon syvästi että,HAPPEE ei juhli kauden päätteeksi tai ainakaan ÄLKÄÄ menko häpäisemään toista kertaa maailmalle itseänne. Missä on pelaajien YLPEYS ????
Naama
06/10/2014
Itse en päässyt finaalia katsomaan, mutta jos tuli telkkarista niin Happee teki huikean karhunpalveluksen salibandylle.
Mitu
06/10/2014
Jäntin Jussin sanoin, häviäminen kuuluu myös urheiluun. Kylvettihän se Ruotsi MM-kisoissakin meitä 9-1, mutta silti taas Göteborgin mennään voittamaan mestaruus!
Poro
06/10/2014
Aika kultaa Mitun muistot. 11-5.
Noinko
07/10/2014
9-1 olis ollut pahempi tappio eli aika on ruostuttanut muistot.
107
07/10/2014
viime vuonna valitettiin että spv pelasi falunia vastaan huonosti...
911
07/10/2014
En katsonut peliä telkkarista, äsken katsoin you tubesta viisi ekaa minuuttia. Happee olisi voinut johtaa tuossa parilla maalilla. Ruotsalaisilla pari pahaa syöttöhassia. Ei nyt lyödä Happeeta maan rakoon. Salibandy on aika julma ja samalla oikeudenmukainen laji siinä, että jos toinen menettää otteen se kyllä näkyy tulostaululla. Onhan Falunilla huikeat yksilöt. Valitettavasti Göteborgista joulukuussa ei ole odotettavissa ihmettä, Ruotsi tulee jyräämään.
Mestareiden Cup 2014 | Fläppitaulu
08/10/2014
[…] miten hirvittävä lopputulos kuitenkin oli. Itseltä tämä ottelu jäi näkemättä. Sensijaan Pääkallossa tiedetään kertoa, että ottelu ratkesi ennenkaikkea Falunin taidolliseen ylivoimaan. Asiallisesti […]

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.