Happeelle yllätystappio avausottelusta – huomenna pakkovoiton paikka

Kim Nilsson oli vauhdissa Champions Cupissa, mutta liito on ollut vielä korkeampaa Sveitsin liigassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

GC Zurich ravisutteli Happeeta Champions Cupin ensimmäisen päivän viimeisessä ottelussa kaatamalla jyväskyläläiset lukemin 5-6 (1-2,0-2,4-2). Happee vaelteli ensimmäiset erät varjojen mailla ja heräsi pelaamaan vasta viimeisellä kympillä, kun tilanne oli ajassa 51.16 jo 2-6 sveitsiläisille. Joukkue iski tämän jälkeen kolme maalia neljään minuuttiin, mutta tasoitus jäi uupumaan.

Zurichin voiton takasivat 2+2 tehtaillut Nico Scalvinoni ja kahdesti osunut Kim Nilsson. Happeen Peter Kotilainen iski tehot 1+2 ja Lassi Kotovaara 1+1.

Tappion myötä Happeella on pakkovoiton paikka huomisessa alkusarjan toisessa ottelussa Vitkovicea vastaan. Ottelu alkaa klo 14.30 ja on katsottavissa Youtubessa IFF:n kanavalta.

Pääkallo.fi kertoo Happeen ottelusta lisää illan aikana.

Päivän tulokset Champions Cupissa:
(N) SB-Pro-Nauka 13-2
(M) Falun-Lekrings 14-1
(N) Zug United-Vitkovice 3-9
(M) Happee-GC Zürich 5-6

16 comments

1. happeen peli oli täyttä paskaa lukuunottamatta viimestä 10 minuuttia..noin 234 harhasyöttöä/pallonmenetystä

2. Jos pelaa vain 10 min satasella ei voi voittaa edes Sveitsin mestaria. 2 erää käsittämätöntä hiipumista ja hermoilua.

3. Huikea määrä helppoja virheitä Happeen pelaajilla. Kovasti hermoilua ja harhasyöttöjä. Ei ollut parasta Happeeta ei, vaikka toki maalipaikkoja olisi ollut riittävästi voittomaalinkin tekoon. Toivottavati nyt jatkopeleissä peli on rennompaa.

4. Mikä yllätys tämä on?

Huonotasoisin Suomen mestari kymmeneen vuoteen otti jo Czech Openissa kuokkaan kaikilta päävastustajilta. Kyllä mitalin saavuttaminen tästä turnauksesta olisi jo hyvä saavutus.

5. Tää Zürich gc grasshoppers mikä lie on mukana järjestäjänä. Ei oo voittanu mitään viime kaudella.

6. Grasshoppers johtaa Sveitsin sarjaa puhtaalla pelilla, 9 pojoa, kun esim. Wielerillä 3 pojoa. G:n maaliero on messevä, ja kaksi sarjan maalintekijäpörsän TOP-pelaajaa on tuosta, Nilsson tietty toinen. Isoja ja kankeita olisi pitänyt lähteä haastamaan jalalla, mutta Happee oli kaksi erää totaaliunessa ja osan kolmannestakin. Loppuhan olikin sitten aivan muuta. Valmennus ei tainnut oikein onnistua herättämään joukkuetta ajoissa.

7. Jaha, meitä on näköjään kaksi. Pitänee vaihtaa nimimerkkiä. 🙂

8. Kyllä tuo hermoilu paistoi läpi Happeen otteista. Tikka esim. pelasi omaan tasoonsa nähden luokattomasti. Itsellä pirteitä yllätyksiä varsinkin kolmannessa erässä Peter Kotilainen ja Lassi Kotovaara. Kosonen oli hyvä maalilla.

Tuo selostus vaan oli aika kauhea. Hassua, että joidenkin mielestä englantilainen selostus on aina parempaa ku suomalainen. Olisivat katsoneet eilisen pelin. 🙂

9. Sveitsiläiset jatkoivat vahvoja otteluita. Wiler voitti Falunin 6-5. Tatu Väänänen voittomaalin tekijä rankkarista. Viimeisellä minuutilla. En olisi kyllä uskonut Falunin pupeltamiseen!!!