Miehet

Happeen loppukiri ei riittänyt – GC Zürichille arvokas avausvoitto

02.10.
2014
0 Kommenttia
0
Miehet
GC Zürich oli askeleen Happeeta edellä keskiviikkona. Kuva: IFF

GC Zürich oli askeleen Happeeta edellä keskiviikkona. Kuva: IFF

Suomen mestari Happee taipui isäntäjoukkue GC Zürichille salibandyn Champions Cupin avausottelussaan. Lopun kiri toi hirvet lähelle, mutta GC piti pintansa lukemin 5-6 (1-2,0-2,4-2).

Ottelun ratkaisu?
GC oli ensimmäiset 50 minuuttia selvästi fyysisesti, isompi ja terävämpi kaksinkamppailuissa. Se puhkoi melko hengettömän oloisen Happeen karvausta tehokkaasti, eikä jyväskyläläisjoukkue saanut omaa peliään millään lailla käyntiin. Happee menetti myös keskialueella palloja ihmeellisen paljon. Viimeisen kymmenen minuutin aikana Happee sai aikaan hirmukirin, mutta pikanousu tilanteesta 2-6 jäi maalia vajaaksi. GC oli koko pelin kuvaa ajatellen parempi ja se ansaitsi voittonsa. Happeelle jäi paljon parannettavaa huomiseen Vitkovice-otteluun, josta sen täytyy raapia voitto mieliäkseen lauantaiseen välierään.

Ottelun hahmo?
GC:n maalivahti Jonas Wittwer pelasi unelmaottelun, ja isäntien maali oli kuin noiduttu ensimmäiset 50 minuuttia. Tehohyökkääjä Nico Scalvinoni naputteli 2+2, ja ruotsalainen supertähti Kim Nilsson osui myös kaksi kertaa. Happeen puolelta edukseen esiintyivät Peter Kotilainen, Otto Tikka ja Eero Kosonen, mutta heille jäi myös parannettavaa huomiselle muun joukkueen tapaan.

Ottelun puheenaihe?
Zürichin Saalsporthallelle huippuottelua oli saapunut katsomaan valitettavan pieni yleisömäärä, joista melko suuri osa oli muiden joukkueiden pelaajia. Toivoa sopii, että viikonloppua kohden yleisömäärät nousevat, tai muuten tunnelma jää todella latteaksi keskiviikon tapaan.

Tilastohuomiot:
GCZ: Nico Scalvinoni 2+2, Kim Nilsson 2+0, Michael Zürcher 0+2, Joel Ruegger 1+0, Alain Kaiser 1+0
Happee: Peter Kotilainen 1+2, Lassi Kotovaara 1+1, Veli-Matti Hynynen 1+0, Panu Kotilainen 1+0, Juuso Heikkinen 1+0

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.