Happee jatkaa puhtaalla pelillä Salibandyliigan kärjessä – katso sunnuntain salibandytulokset

Peter Kotilainen(musta #61) tehtaili tänään Josban verkkoon tehot 2+2. Kuva: Esa Jokinen.

Peter Kotilainen(musta #61) tehtaili tänään Josban verkkoon tehot 2+2. Kuva: Esa Jokinen.
Peter Kotilainen(musta #61) tehtaili tänään Josban verkkoon tehot 2+2. Kuva: Esa Jokinen.

Jyväskylän Happee voitti kotonaan Joensuun Josban miesten Salibandyliigan kamppailussa selkeästi lukemin 8-2. Se on voittanut nyt kaikki seitsemän pelaamaansa ottelua.

Happeen tehomiehenä hääri tänään kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä saalistanut Peter Kotilainen. Kahden tehopisteen iltaa viettivät myös joukkuetoverit Jami Manninen, Asko Huisman, Otto Tikka ja Veli-Matti Hynynen, sekä vierasjoukkue Josban Pauno Kajoksinen.

Divarissa Mikko Jolma oli kovassa iskussa, kun Erä Akatemia haki niukan 7-6 -vierasvoiton Porvoon Salibandyseurasta. Jolma kaatoi PSS:n lähes yksin nakuteltuaan tehot 5+1.

Naisten liigassa Happee ja TPS saalistivat kumpikin kauden toiset voittonsa ja nousivat häntäpäästä hieman ylemmäksi. Happee sijalle seitsemän ja TPS yhdeksänneksi. NST sen sijaan jatkoi hyviä otteitaan voittamalla Steelersin ja parkkeeraamalla taulukossa jo kolmannelle sijalle.

Sunnuntain tulokset pääsarjoista:

Miesten Salibandyliiga
18:30 OLS–SPV 2-8
18:30 Happee–Josba 8-2

Naisten Salibandyliiga
14:30 Happee–Papas 4–3
15:00 SB Vantaa–TPS 7-10
17:00 Steelers–NST 4-7

Miesten Divari
16:00 LaSB–SB Vaasa 2-6
18:00 PSS–Erä Akatemia 6-7

4 comments

  1. Tämän päivän merkittävin salibandyuutinen on Oulun yleisömäärä. Jos liput on aidosti myyty, eikä lahjoitettu, niin samaan ei kovin moni seura Suomessa pysty.

    Hyvä OLS! Asettakaa tekin pj-ehdokas. Jäsenmäärältään Suomen suurimman seuran oikeudella. 🙂

  2. Mahtaiskohan Oulun yleisömäärälle löytyä selitys vastustajan vetovoimaisuudesta. Kerääjän nimimiehiä vilisevä SPV kovat yleisöluvut aina, niin kotona kuin vieraissakin. Ja onhan tuossa koko pohjanmaan tasolla kyseessä tavallaan paikallispeli. 🙂

  3. Oulun yleisömäärä oli myös viime lauantain Salba pelissä hyvä. Toki SPV myös houkutteli yleisöä paikalle. OLS on tällä kaudella pärjännyt mukavasti Suomea kiertäessä. Täytyyhän sitä sitten tulla kattelemaan uuteen halliin.

    Liput on myyty ihan aidosti. Loppuivat jopa kesken. Lisää lippuja taiottiin talkooväen voimin. Positiivista kehitystä.

    OLS:lle SPV peli on tosiaan se kotipeli…

  4. Toivotaan että vire jatkuu. Nimittäin, vielä haastavampaa on pysyä tuollaisessa lennossa pitkään, ja kautta on takana vasta noin kolmannes. Sitten kun ne tiukatkin pelit kääntyy tappioksi pari kertaa, aletaan nuppia mittaamaan.