Henri Johansson heräsi pelaamaan – Nokia kaatoi komeasti Oilersin

Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Salibandyliigan mestarisuosikki Oilers Espoosta koki kovia tien päällä kun Nokian KrP oli kotonaan vahvempi maalein 6-4. Ottelun hahmoksi nousi nokialaisille kolme maalia iskenyt Henri Johansson.

Nokia oli rakentanut kolmannen erän puolivälin lähestyessä selvän 4-1-johdon, mutta vahva Oilers nousi vielä. Patrick Wardi kavensi, ja sitten osui kahdesti Janne Nurminen nostaen espoolaiset tasoihin ajassa 56.51. Ratkaisuhetkillä nousi kuitenkin esiin jo Nokian avausmaalin tehnyt Henri Johansson, joka laukoi ensin voittomaalin ja vielä tyhjiin lopullisen niitin Antti Naskalin syöttäessä molemmat osumat.

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Isoon rooliin nousi myös Nokian maalissa 42 laukausta torjunut Santtu Pohjonen.

Maaliruisku Johansson oli onnistunut maalinteossa ennen tiistai-iltaa vain kerran neljässä ottelussa.

Salibandyliiga jatkuu heti keskiviikkona Tampereen paikallisottelulla Classic – Koovee.

4 comments

  1. Loistava peli Nokialta. Uhrautuvaa puolustusta kolmelta ketjulta ja varma tai jopa huikea maalivahti peli. Lisäksi tarvittavat maalit käytiin iskemässä. Parasta KrP:tä mitä liigassa on näiden seitsemän vai oliko se kuuden vuoden aikana nähty.

  2. Kokenutkin kannattaja jaksaa hermoilla tämän porukan peleissä!

    Kyllä on sanottava että puolustuspeli oli tiivistä uhrautuvaa kaksi erää, pieni paniikki persiissä iski hetkeksi, muuta lopussa saatu 5-4 maali vapautti tilannetta ja naula arkkuun oli 6-4! Santtu oli kyllä loistava maalissa, useita hyviä torjuntoja!

    Kiitän taas !