Miehet

Hyväntekeväisottelu vetää lauantaina Loviisaan salibandylegendoja

17.10.
2014
1 Kommentti
0

Hyvän Mielen Rock -nimellä kulkeva hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään viikonloppuna Loviisassa toisena vuotena peräkkäin. Koko perheen tapahtuma alkaa launtaina klo 13 Loviisan Liikuntahallissa.

Tapahtuman järjestävät loviisalaiset rokkarit ovat keränneet salibandyjoukkueen, joka haastaa Loviisan Tor Legendsin. Rokkareiden riveissä nähdään muun salibandylegendat Henri Toivoniemi, Mikael Järvi ja Sebastian Freudenthal.

Tor Legendsin joukkueessa pelaavat Calle Hollmerus, Renny Niemi, Marko Suokas, Gustav Forsman, Miikka Tuomi, Pekka Palomäki, Juha Tuhkanen, Jyri Vaarimo, Ray Backman, Ville Ravi, Valtteri Etholen, Pekka Honkanen, Samuli Seppälä, Fredrik Hollmerus, Arto Mallenius, Tom Pallas (mv), Tommy Grönberg (mv).

Tapahtumasta lisää.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jage
18/10/2014
Tor Legeds ottelusta muutama kuva,http://jage.kuvat.fi/kuvat/Rock/Rokkarit+Vs+TOR+Legends/

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.