Indians piti pintansa jumbo-Josbaa vastaan – katso sunnuntain salibandytulokset

Classicin Janne Lamminen ja Erän Janne Salonen väänsivät Tampereella. Kotijoukkue oli vahvempi lukemin 11-4. Kuva: Topi Naskali

Kuva: Joni Winsten

Westend Indians otti kotivoiton liigajumbo Joensuun Josbasta miesten Salibandyliigan sunnuntaikierroksella niukin lukemin 7-6. Josba on hävinnyt kaikki seitsemän otteluaan.

Ottelu eteni tasatahtiin kuitenkin niin, ettei Josba johtanut ottelua kertaakaan. Kaksi maalia Indiansille tehnyt Markus Markkola iski lukemiksi 6-4 päätöserän alussa, ja Tatu Könönen toi hetkeä myöhemmin joensuulaiset taas maalin päähän. Samuli Granlundin iskemä 7-5 jäi lopulta voittomaaliksi, kun Josban paras pistemies Pauno Kajoksinen kavensi lopussa ilman maalivahtia päätöslukemiksi 7-6.

Indians nousi voitollaan viiteen pisteeseen, ja Josba jatkaa nollakerhossa peränpitäjänä.

Ylen Urheiluviikonlopun tv-ottelussa Classic murskasi puolustajavajeesta kärsineen Erän peräti 11-4. Niko Juhola jatkoi hattutemppuputkeaan kolmella maalilla ja myös Sami Johansson osui kolme kertaa. Lassi Vänttinen nettosi 1+3.

Pääkallo.fi kertoo lisää päivän otteluista illan mittaan.