Miehet

Indians sai hanansa auki – TPS vastaantulija Espoossa

08.10.
2014
0 Kommenttia
0
Indians avasi voittotilinsä keskiviikkona TPS:n kustannuksella. Arkistokuva: Topi Naskali

Indians avasi voittotilinsä keskiviikkona TPS:n kustannuksella. Arkistokuva: Topi Naskali

Westend Indians otti kauden avausvoittonsa miesten Salibandyliigassa, kun se kaatoi Turun Palloseuran keskiviikon ainoassa liigakohtaamisessa. Espoolaisten voittolukemat kirjattiin 9-4 (5-2,3-1,1-1).

TPS meni avauserässä kahden maalin johtoon, mutta sitten pahoista maalinteko-ongelmista alkukaudella kärsinyt Indians sai viimein hanansa auki. Viisi maalia kahdeksaan minuuttiin siivitti joukkueen karkumatkalle, eikä TPS päässyt enää peliin mukaan.

Indians tehomiehiä olivat 2+1 tehoillut puolustaja Lauri Westerholm sekä kahdesti osunut Sami Niskanen. TPS:n tehomies oli 1+1 iskenyt Jani Hyytiäinen. Indians nousi voittonsa myötä kolmeen pisteeseen viiden pelatun ottelun jälkeen. TPS on yhdeksännellä paikalla juuri Indiansin edellä. Sen saldo kuuden ottelun jälkeen on neljä pistettä.

Salibandyliiga jatkuu huomenna ottelulla SalBa-Classic.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.