Maajoukkueet

Juonikkaasti viimeistellyt Miko Kailiala – ”Tuli jostain selkärangasta”

31.10.
2014
2 Kommenttia
0

Suomen joukkue ei ollut pääosin kovin tyytyväinen Tsekki-otteluun, vaikka ottelusta voitto irtosikin. Laitahyökkääjä Miko Kailialan viimeistely oli ottelun komein yksittäinen suoritus.

– Sain siinä pallon haltuun ja vein sivuun. Sieltä se tuli jostain selkärangasta. Vähän niinkuin suonenvetona. En ole kovin monesti tuollaisissa onnistunut, kommentoi Kailiala kaunista osumaansa.

Suomen esitys ei ollut tänään erityisen vakuuttava, mutta riittävän hyvä kuitenkin. Kailiala ei ollut Suomen otteista erityisen vakuuttunut.

– Väsynyt esitys. Tosi keskinkertainen. Kohtalainen riitti tänään, tiivisti Kailiala

Tsekki oli jo toisen erän alkupuolella niskan päällä, mutta se pelasi todella heikosti varsinkin toisen erän toisen puolikkaan ajan. Tsekki onkin usein vahvasti fiilisjoukkue.

– Pystyy parempaan. Kotiluolassa oli tosi vahva keväällä ja voitti meidät. Pelaa isolla tunteella ja heille ei saa antaa fiilistä päälle. Keväällä voittivat muun muassa Ruotsin, tiesi Kailiala kokemuksesta.

Jos ei Kailiala ollut tyytyväinen Suomeen esitykseen, niin erityisen kriittinen hän tuntui olevan oman ketjunsa pelin suhteen.

– Sanotaan, että surkein esitys tältä kolmikolta/viisikolta treeneissä tai peleissä tähän mennessä. Monta meni omiin. Puhuttiin tuossa, että ei olla nyt samalla aaltopituudella. Uskon, että kun saadaan uusi yritys, niin onnistuaan vielä. Ruotsi-pelit meni hyvin syyskuussa, analysoi Kailiala

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
jaakko
01/11/2014
Ilmeisesti mahdottomuus nähdä tätäkään "juonikasta" maalia mistään? Jee Suomi, jee salibandy. Kai se on pakko alkaa jotain vitun jäkistä seuraamaan kun tämän lajin seuraaminen on mahdottomaksi tehty. Vittu kun vituttaa. Tälle saitille silti pisteet, ei oo teidän vika että tämä laji nuijitaan maan rakoon.
Heh
01/11/2014
BÄÄÄÄRYnäää!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.