Miehet

Katso video: Tästä teosta ruotsalaistähti sai kuuden ottelun pelikiellon

01.10.
2014
11 Kommenttia
0

Ruotsin Superliigan Mulssjö AIS:ia edustava David Gillek sai jälkikäteen kuuden ottelun pelikiellon avauskierroksen hölmöilystään AIK:ta vastaan. Videolla on nähtävissä kuinka Gillek kohtelee kovakouraisesti AIK:n Erik Anderssonia. Itse Gillek ei ole hyväksynyt tuomiotaan ja ilmoitti jnytt.se:n haastattelussa, että on ”järkyttynyt ja pettynyt”. Lisäksi Gillek ilmaisi, että korkeintaan kahden ottelun tuomio olisi ollut hänen silmissään hyväksyttävää.

jnytt.se:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
nickel
01/10/2014
Melkoinen tollo, vetäsee toista kyynärpäällä leukaperiin ja itkee perään kun saa penaltia. Meinasikohan se että se olisi riittänyt rangaistukseski kun tilanteen lopussa löi itseään mailalla päähän. Käsittämätön hölmö!
Jii
01/10/2014
Ois voinu enemmänkin antaa.
Noinko
01/10/2014
Joo, oli törkeydessään kyllä sellainen teko, että 10 matsia olis ollut paikallaan. Tarpeeton teko tuossa tilanteessa.
S
01/10/2014
Taitaa hurreilla olla tähän taipumusta, esim. kivipaasin kirvestys tossa vähän aikaa sitten. Vaikka tulee sanottua kaikkea pelaajista, esim. Tuutsista(mä vaan haluisin nähä häneltä niitä maaleja ja taitopelaamista minkä osais! tai ainakin mun mielestä osais!), niin eihän se koskaan ihan tommoista tee...
@
01/10/2014
http://www.youtube.com/watch?v=7XLyCYscFDk

Pelikielto 1+1

Kurinpitoryhmä katsoo Savolaisen teon olleen spontaani reaktio Hulmin rikkeeseen pelitilanteessa.

Koska teko sattui runkosarjan viimeisessä ottelussa, olisi pitemmän pelikiellon merkitys ollut tavallista suurempi, perusteluissa todetaan.
JZ
01/10/2014
Hohoo, ei hemmetti :D Mutta jos tää ois suomen sarjasta, niin viestiketjulla olis jo mittää 100 viestiä ja löytyis niitäkin, ketkä näkis tilanteessa vaan "kääntyessä tapahtuvan vaistomasen tahattoman kyynärpään nousun" tai jotain vastaavaa... ;)

Thainyrkkeilykehissä ihan hieno niitti kyllä.
Hei S
01/10/2014
Kirvestys vähän väritetty ilmaisu harmittomasta tilanteesta. Lisäks kun mainitsit Kivirannan niin kyllä sielläkin välillä karkaa esim. Savolaisen kanssa. Tiedän että on tosi siistiä haukkua naapurimaan asukkeja, mutta välillä olis kiva että avarrettais vähän sitä näkemystä ja kurkistettais kateuden takaa.
S
01/10/2014
En sitten tiedä luetun ymmärtämistä, mutta enkös mä tossa vähän ainakin vihjaa Tuutsin hölmöilystä? Harmiton, ei jumalaut herätys tampere herätys;-)
Hei s:lle
01/10/2014
Seinäjokelaisilla nyt on joku ongelma tän classicin kanssa.
Väärästä vaihostakin pitäs antaa ceelle vitonen. Parempi kun antaa olla. Jos espoossakin pidetään vitosta kovana tästä, niin kertoo kaiken.
autsh
02/10/2014
ei lisärangaistusta, rankaisi itseään lyömällä omalla mailallaan omaan otsaan teon jälkeen
Lähde
02/10/2014
No olihan kauheeta. Tunteet ne tunteet. Välillä kuohuu, Ruotsissa tää meni vaan pikku-uutisena. Pääkallo tekee klikkauksia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.