Miehet

Kaupit antoivat oppitunnin SB Vantaalle – katso lauantain kotimaiset salibandytulokset

04.10.
2014
7 Kommenttia
0
Veera Kauppi (vas.) oli lauantaina Kooveen tehokkain kuudella tehopisteellä. Arkistokuva: Kimmo Pitkänen

Veera Kauppi (vas.) oli lauantaina Kooveen tehokkain kuudella tehopisteellä. Arkistokuva: Kimmo Pitkänen

Naisten Salibandyliigan lauantain ensimmäisessä ottelussa Tampereen Koovee otti selkeän 8-3-voiton SB Vantaasta. Kooveen kotivoiton pääarkkitehtina olivat Kaupin siskokset Veera ja Oona. Ensimmäisenä mainitun Veera Kaupin tehot ja olivat hurjat 4+2.

Koovee vei ottelua alusta alkaen ja johti päätöserään tultaessa jo lukemin 7-0. Vierasjoukkue SB Vantaa avasi maalihanansa kolmannessa erässä, mutta se ei riittänyt kirimään johtoa. Oona Kauppi säesti siskonsa ohella tehden kaksi maalia.

Kooveella on nyt kolmen pelatun ottelun jälkeen kasassa neljä pistettä. SB Vantaalla pisteitä on kolmesta ottelusta kaksi.

Hämeenlinnassa järjestettiin todelliset maalijuhlat, kun Steelers ja Loviisan Tor kohtasivat miesten Divarin ottelussa. Peik Salminen vei vierailijat 5-6-johtoon hieman ennen kolmannen erän puoliväliä, mutta sen jälkeen alkoi Steelersin rynnistys. Vajaa minuutti Salmisen maalin jälkeen Janne Ijäs tasoitti ottelun.

Pari minuuttia myöhemmin Julius Aaltonen huudatti kotiyleisöä hämeenlinnalaisten johtomaalin merkiksi. Ville Lastikka iski vajaa kolme minuuttia ennen loppua 8-6-maalin, jonka jälkeen Torin Salminen iski vielä kerran. Vierasjoukkue ei kyennyt kuitenkaan enää nousemaan rinnalle, ja Nico Jonaeson viimeisteli loppulukemat 9-7:ään.

Lauantain kotimaiset pääsarjatulokset:

Naisten Salibandyliiga:
14:45 Koovee-SB Vantaa 8-3
18:30 TPS-Papas 6-7

Miesten Divari:
15:30 M-Team-ÅIF 6-5
17:00 Steelers-Loviisan Tor 9-7
18:00 SB Welhot-SBS Masku 14-4
18:00 LNM-SBS Wirmo 10-6

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Välikatsomo
04/10/2014
Kooveen riippuvuus näistä supersiskoksista sen kuin "pahenee". Nyt olis pienen projekti paikka; muitakin pelaajia olisi syytä saada kehitettyä. Toki mitalin voi saada jo nytkin, mutta siskosten avulla olisi sauma vaikka finaaliin, jos muu ryhmä edes vähän pystyisi kehittymään.
Pk+seutu
04/10/2014
Välikatsomo: ottaako pattiin?
Laitetaas...
05/10/2014
...vähän jäitä taas myssyyn, toi nippu nyt ei missään tapauksessa mene ees mitalipeleihin vaikka muut kuin Kaupit pelaisivat ihan taitojensa ylärajoilla. Mikäs apina Hietasella on selässä, viime kaudella yli 40 pojoo ja nyt ihan varjojen mailla?
Joopa+joo
05/10/2014
Koovee tekee juuri sitä työtä mitä toivois ( muiltakin) seuroilta, et kehittää nuoria pelaajia sillä että antaa vastuuta ja peliaikaa. Eikä haali pelaajia katteettomilla lupauksilla joukkueeseensa jolloin omat juoniorit jäävät ns. Seinäruusuiksi vaihtopenkille. Mielenkiinto pysyy harjoitteluun pelaamalla, ja joka joukkueessa on 2-4 huippupelaajaa jotka ratkaisevat pelejä , lajista riippumatta näin se on ja näin se tulee olemaan. Tsemppiä koovee, teistä kuullaan jatkossa paljon.
Säbänderus
05/10/2014
Juoniorit ?
Muuten kirjoitat asiaa. :)
Bulls eye
05/10/2014
Voi Wirmo, Wirmo, minne katosi viime kauden mahtava flow ja hypetys? Heti kauden alussa synkkä tappioputki päällä ja Cupissakin kakkosen Rupu-sakki vei jatkopaikan nenän edestä.

Miksi Puimurin kone on käynnistynyt yskähdellen. Oliko kesällä kuuma treenata ja joku kaatoi vahingossa vettä syylärin sijaan dieselin sekaan?
Näin
05/10/2014
Rupu pelaa 3divaria

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.