Miehet

Kotimaisen huippusalibandyn kattaus tulevalle viikonlopulle – katso tästä otteluaikataulut

03.10.
2014
1 Kommentti
0
Classic metsästää kauden avausvoittoaan sunnuntaina. Arkistokuva: Olli Laukkanen

Classic metsästää kauden avausvoittoaan sunnuntaina. Arkistokuva: Olli Laukkanen

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna ratkotaan Champions Cupin voittaja, mutta myös kotimaisissa pääsarjoissa riittää jännitettävää. Kolmena päivän pelataan neljä miesten Salibandyliigan, neljä naisten Salibandyliigan sekä seitsemän miesten Divarin ottelua.

Perjantain miesten Salibandyliigan kohtaamisessa Rauman Salba metsästää historillista ensimmäistä liigapistettään kahdella voitolla ja tappiolla kauden aloittaneen SSV:n vieraana. Naisten puolella molemmat ottelunsa voittanut NST emännöi PSS:aa.

Lauantain naisten Salibandyliigan kohtaamisissa Koovee, SB Vantaa, TPS ja Papas metsästävät kauden toisia voittojaan. Miesten Divarin neljän ottelun päivän mielenkiintoinen vääntö nähdään Steelersin ja Loviisan Tor:in välillä. LNM-Wirmo-ottelussa nähdään kumpi ottaa kauden avausvoittonsa? Vai tyydytäänkö sittenkin tasapeliin?

Sunnuntain miesten Salibandyliigan kierroksen mielenkiintoa nostattaa se, että Classic, Indians, Josba ja mahdollisesti myös Salba ovat voitoitta. Erityisesti hopeamitalisti Classicin vire herättää kiinnostusta kahden viikon tauon jälkeen. Salban ja Indians peli on mahdollista nähdä SBTV:n kautta.

Naisten Salibandyliigassa nähdään Erä III:n ja Papasin välinen kohtaaminen. Tällä hetkellä sarjan kuudentena ja seitsemäntenä majailevien kohtaamisesta voinee odottaa tasaista. Miesten Divarin kolmen ottelun kierroksella nähdään, kuinka heikosti aloittanut PSS pystyy laittamaan kampoihin kärkipään SBS Welhoille?

Kotimaisen salibandyviikonlopun ohjelma:

Perjantai 3.10.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 SSV-SalBa

Naisten Salibandyliiga
18:30 NST-PSS

Lauantai 4.10.

Naisten Salibandyliiga:
14:45 Koovee-SB Vantaa
18:30 TPS-Papas

Miesten Divari:
15:30 M-Team-ÅIF
17:00 Steelers-Loviisan Tor
18:00 SB Welhot-SBS Masku
18:00 LNM-SBS Wirmo

Sunnuntai 5.10.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 Josba-OLS
17:00 NST-Classic
17:00 SalBa-Indians (Lähetys SBTV)

Naisten Salibandyliiga:
17:00 Erä III-Papas

Miesten Divari:
15:30 Blackbirds-Blue Fox
16:00 SB Vaasa- SBS Masku
18:00 SB Welhot-PSS

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
kavereilta ostettu
03/10/2014
tulospalvelujärjestelmä kaatui taas?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.