Kotimaista salibandya netissä ja paikan päällä – katso viikonlopun otteluohjelma ja lähetysajat

Happee kohtaa sunnuntaina Indiansin. Kuva: Mika Hilska

Happee kohtaa sunnuntaina Indiansin. Kuva: Mika Hilska
Happee kohtaa sunnuntaina Indiansin. Kuva: Mika Hilska

Tulevana viikonloppuna on taas luvassa kova kattaus kotimaista huippusalibandya. Viikonlopun aikana pelataan yhdeksän miesten Salibandyliigan, kolme naisten Salibandyliigan ja viisi miesten Divarin ottelua.

Viikonloppu starttaa miesten Salibandyliigalla, kun Tapanilan Erä isännöi Lappeenrannan NST:tä Vantaan Energia Areenalla. Luvassa on tasainen vääntö, sillä molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Erällä on lisäksi yksi tasapelipiste.

Lauantai on täynnä kotimaista huippusalibandya. Otteluita pelataan miesten kuin myös naisten Salibandyliigassa, sekä miesten Divarissa – yhteensä yhdeksän kappaletta. Lauantain Oilers – Josba kamppailu näytetään Watsonin kautta internetissä kello 17.00 alkaen.

Sunnuntaina on luvassa kahdeksan ottelua, kolme miesten Divarista ja viisi miesten Salibandyliigasta. Jos et pääse paikan päälle, niin Happee – Indians ottelu näytetään ISTV:ssä ja SalBa – Erä Watsonissa.

Sunnuntain mielenkiintoisin kamppailu käydään miesten Salibandyliigassa jyväskyläläisen Happeen ja espoolaisen Westend Indiansin välillä. Edellisviikonloppuna Champions Cupin finaalissa ruotsalaisella Falunille 12-0 hävinnyt Happee on sarjassa toisena puhtaalla pelillä. Nähtäväksi jää, onko Champions Cupin rökäletappio unohdettu, vai painaako pettymys vielä Happee-pelaajien takaraivossa?

Kotimaisen salibandyviikonlopun ohjelma:

Perjantai 10.10

Miesten Salibandyliiga:

18.30 ERÄ – NST

Lauantai 11.10

Miesten Salibandyliiga:

17.00 Oilers – Josba (Watson)
17.00 SSV – Koovee
17.00 Nokian KrP – OLS

Naisten Salibandyliiga:

14.00 SB Pro – Steelers JSB
14.00 Happee – SB Vantaa
17.00 Classic – Erä III

Miesten Divari:

16.00 Blue Fox- SB Welhot
17.00 Loviisan Tor – SBS Wirmo
19.00 LNM – Erä Akatemia

Sunnuntai 12.10

Miesten Salibandyliiga:

17.00 TPS – NST
17.00 SSV – OLS
17.00 SalBa – ERÄ (Watson)
17.00 Josba – SPV
18.30 Happee – Indians (ISTV)

Miesten Divari:

16.00 Blue Fox – Erä Akatemia
18.00 SB Welhot – ÅIF
18.30 PSS – Steelers

8 comments

  1. …ja lisäksi alkaa nuorimpienkin poikien eli C2- ikäluokan SM- sarja, jonka ennakon julkaiseminen taitaa jäädä ihan viime tippaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mutta tuleehan se?

  2. Pistäkääs palautetta ylelle osoitteeseen teksti-tv@yle.fi että alkaa taas näyttämään salibandysta Divarin, naisten liigan ja junnusarjojen taulukoita. Yhteisöllisyys on voimaa.

  3. Vuokraamo -> salibandy-tv -> klikkaat haluamaasi peliä ja painat ”vuokraa”. Watson-tili pitää siis olla, mutta sen saa kuukaudeksi kokeiluun ilman maksua. Kuva näköjään melkosen nykivä, eikä minkäänlaista ääntä kuulu. Ei näin…

  4. Eipä näköjään tullut C2- ennakkoa, tai sitten se on piilotettu johonkin syvälle sivuston kätköihin.

  5. Ei tullut, ei. Tuli eilen odottamattomia haasteita ko. jutun kanssa. Tänään saadaan työnnettyä C2-poikien ennakko ulos.

    Koko homma on yllekirjoittaneen syytä. Pahoittelut. Yritetään olla ensi kerralla paremmalla asenteella liikkeellä.

  6. Eiköhän me kaikki saada kuitenkin kestotilaushinnallemme vastinetta, joten ei tarvitse pahoitella sen enempää. Pää pystyyn, ei tätä kukaan Suomessa paremmin tee kuin Te.