Miehet

Kuukauden pelaaja latoi 15 maalia 5 ottelussa

21.10.
2014
1 Kommentti
0
Miehet
Kuva: IFF

Kuva: IFF

Salibandyn syyskuun pelaajiksi on arvostettu Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Jami Manninen, Naisten Salibandyliigassa Papasin hyökkääjä Emmi Niemelä ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Jyväskylän Happeen Jami Manninen on aloittanut Salibandyliigan kauden huikealla vireellä ja latonut viidessä ottelussa 15 maalia höystettyinä seitsemällä syöttöpisteellä. Manninen komeilee liigan pistepörssin kärjessä ja Happee puhtaalla pelillä sarjan ykkösenä. Happeen lyödessä kotonaan Kooveen Manninen mätti saldon 6+2 ja 10-3-voitossa TPS:stä lukemat 4+1.

Liigapelien lomassa Manninen ja Happee ehtivät taistella ensimmäisessä seurajoukkueiden Champions Cupissaan paikan finaaliin Ruotsin mestari Falunia vastaan.

Pääsarjapelit 2008 Happeessa aloittanut Jami Manninen, 26, on pelannut liigassa yhteensä 135 ottelua tehoilla 157+72. Tilillä on myös 23 miesten maaottelua, joissa on syntynyt komeat 32 tehopistettä.

Emmi Niemelä on häärinyt Kajaani Papasin tehopelaajana joukkueen voittaessa syksyn viidestä ottelustaan neljä. Niemelä on tehnyt viidessä ottelussaan kymmenen maalia ja syöttänyt kaksi, mikä oikeuttaa pistepörssin kolmospaikalle. Hurjin ilta osui vierasotteluun TPS:aa vastaan: Niemelä paukutti kuusi osumaa kajaanilaisten 7-6-voitossa.

Liigauransa 2010 OLS:ssa aloittanut Emmi Niemelä, 25, siirtyi neljän Oulun-kauden jälkeen Papasiin. Kaikkiaan hän on pelannut 88 liigaottelua, joissa on syntynyt 79 maalia ja 28 maalisyöttöä. Naisten maajoukkueessa tilillä on 15 ottelua tehoilla 6+5.

Ville Lastikka on Divaria johtavan Hämeenlinnan Steelersin paras pistemies kuuden ottelun tehoilla 11+6, mikä nostaa hänet tällä hetkellä sarjan pistekakkoseksi. Lastikka, 18, debytoi viime kaudella myös Suomen nuorten maajoukkueessa, jossa syntyi viidessä ottelussa kolme maalia ja yksi maalisyöttö.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Morjens
21/10/2014
Onnittelut pelaajille, hienoja suorituksia! Jännä juttu ettei Niemelää sitten palkittu samojen herrojen toimesta maju-kutsulla. tittelit tuskin lämmittää.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.