Miehet

Länsirannikon herruus Turkuun – TPS onnekkaampi ottelun loppuhetkillä

22.10.
2014
4 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Anssi Koskinen

TPS:n Oliver Järvinen viimeisteli 2-3-voittomaalin ajassa 57:15. Kuva: Anssi Koskinen

Raumalla taisteltiin keskiviikkona länsirannikon salibandyherruudesta, kun liiganousija SalBa ja TPS kohtasivat kauden ensimmäisessä keskinäisessä kamppailussaan. Molemmat joukkueet ovat juuttuneet liigan sarjataulukon häntäpäähän, ja taistelu oli odotetusti tasainen. Voittajaksi sekä samalla länsirannikon tämänhetkiseksi herraksi nousi lopulta neljän ottelun tappioputkensa katkaissut TPS maalein 2-3 (0-1, 2-0, 0-2).

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelu ratkesi viimeisen kymmenminuuttisen aikana, kun ensin TPS tuli tasoihin 53. peliminuutilla ja iski osittain onnekkaankin osuman noin viisi minuuttia myöhemmin. SalBa yritti vielä lopussa tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla, mutta vierasjoukkue pystyi pitämään raumalaiset poissa hyviltä maalipaikoilta.

Ottelun hahmo?
Vähämaalisesta ottelusta ei noussut esiin yksittäisiä hahmoja, mutta tehopisteiden valossa illan onnistujiksi voidaan laskea hyvää työtä koko illan tehneet, kaksi maalia joukkueilleen alustaneet SalBan Joni Peltola ja TPS:n Ville Hirvisuo.

Ottelun puheenaihe?
Ottelu oli kaiken kaikkiaan vähämaalinen ja tasaväkinen, mutta myös siisti ja hyvähenkinen. Lehdistötilaisuuden jälkeen valmennus rupatteli hyvässä hengessä, joskin tappion kokeneen SalBan valmentaja Juha Mäkilä myönsi, että jotain on keksittävä, sillä liiganousijan tilillä on nyt kahdeksasta pelatusta ottelusta vasta yksi voitto. Yhdeksi lääkkeeksi Mäkilä tarjosi kunnon saunailtaa.

Tilastohuomiot:
SalBa: Joni Peltola 0+2, Jani Lehtoniemi 1+0, Ville Salonen 1+0. Joni Kallioniemi 20 torjuntaa.
TPS: Ville Hirvisuo 0+2, Rasmus Horn 1+0, Antti Nurminen 1+0, Oliver Järvinen 1+0. Tommi Kekkonen 15 torjuntaa.

Linkit:
SalBan raportti
TPS:n raportti
Elmeri Elon kuvat

Teksti: Marko Östman, Rauma

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
turkuun0p.
23/10/2014
Miikka läntinen kokoonpanossa mikä pelasi maskun paidassa sunnuntaina ? 7pv karenssi?
Kaikkenne taas yritätte
23/10/2014
Farmin karenssi:

Alhaalta ylöspäin 1 päivä (Maskulla oli peli sunnuntaina, joten näkisin ehtojen täyttyvän ?)

Ylhtäältä alaspäin 7 päivää (poikkeuksena 90 tai myöhemmin syntynyt pelaaja, jolla 1 päivän karenssi tässäkin)
jurva
23/10/2014
Haiskahtaa korkeelta mailalta.
tietoEnaattori
28/10/2014
Jep jep, vyötärö on aika alhaalla verrattuna mailan lapaan...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.