Masennus voitettu – Mika Kohonen palaa kaukaloon maajoukkuepaidassa!

Mika Kohonen palaa miesten maajoukkueeseen. Kuva: IFF

Mika Kohonen palaa miesten maajoukkueeseen. Kuva: IFF
Mika Kohonen palaa miesten maajoukkueeseen. Kuva: IFF

Suomen salibandymaajoukkue julkistettiin keskiviikkoiltana suorassa ISTV:n lähetyksessä. Hieman yllättäen kokoonapanolistassa nähtiin myös konkari Mika Kohosen nimi. Kohonen ei ole pelannut tällä kaudella vielä otteluakaan seurajoukkueessaan Storvretassa masennuksen takia.

Tulevaa EFT-ryhmä on hyvin lähellä sitä joukkuetta, joka edustaa Suomea MM-kisoissa joulukuussa. Maajoukkueen valmennusryhmään kuuluva Jussi Jäntti lupaili, että Hämeenlinnan turnauksessa nähdään myös superketju Tero Tiitu-Mika Kohonen-Rickie Hyvärinen.

Hämeenlinnan EFT-turnaus pelataan 31.10.-2.11. Hämeenlinnan Elenia Areenalla.

11 comments

  1. Hienoa kun Mika Kohonen on taas mukana joukkueessa!
    Muutenkin hyvä ryhmä, tosin pelaajien nimet voisi kirjoittaa oikein.

  2. Ei, en ole Seinäjokinen, mutta silti ihmettelen että miksi Sami Koski on jätetty paketin ulkopuolelle.

  3. Eikö suomesta tosiaan löydy Kari Koskelaista tasokkaampaa hyökkääjää? Muuten joukkue näyttää parhaalta mahdolliselta.

  4. Iiskolaa ja muita joukkue kaipaa!!mutta kohonen huikee johtaja mut kisat tulevat liian äkkiiä ja ei enää kv tasoa ikävä kyllä..mutta kaikkien aikojen suomipelaaja kylläkin..harmi et kettunen ei hereillä taaskaan..11-5 opetus ei ilmeisesti auttanut

  5. Missä pauno kajoksinen? Kantaa yksin josbaa ja kykyjä olisi käsien ja motivaation kohdatessa myös kv-huipulle!

  6. Jos ja kun Kohonen on yhä Ruotsin pääsarjan parhaimpia pelaajia, on se sitä varmasti myös kansainvälisestikin. Varsinkin, kun kyse on Suomen maajoukkueesta. Iällä ei ole merkitystä, parhaat pitää valita mukaan.

  7. onko parhaita? tänä päivänä. ei ehkä pelillisesti, mutta kokonaisuutena (johtaja) varmasti arvokas ja vaikka ylivoimilla.

  8. Kohonen ei mun mielesta kuulu, ku ylivoimaan korkeintaan. Nuorempia kehiin jo =)