Maajoukkueet

Miksi suomalaiset on murskattu arvoturnausten finaaleissa?

10.10.
2014
0 Kommenttia
0
Falun ja ruotsalaiset juhlivat Champions Cupissa. Kuva: IFF

Falun ja ruotsalaiset juhlivat Champions Cupissa. Kuva: IFF

Pasi Kotilainen kirjoittaa uunituoreessa Pääkallo.fi:n bloggauksessaan suomalaisten miessalibandyjoukkueiden mahalaskuista ruotsalaisia vastaan eritoten viime vuosina.

– Miesten Salibandyn MM-finaali 2012, miesten Champions Cup -finaali 2013 ja miesten Champions Cup -finaali 2014. Siinä on viimeisen kolmen vuoden tapahtumat, joiden aikana suomalaista miessalibandya on kyykytetty oikein huolella, aloittaa Kotilainen.

Kotilainen ottaa tekstissään erityissyyniin viime viikonlopun Champions Cupin loppuottelun ja Falunin ylivoiman Happeeta vastaan. Kotilainen lähtee siitä, että ruotsalaiset ovat laittaneet itsensä huippukuntoon ja nyt olisi suomalaistenkin aika herätä, jos mielitään taistella mestaruudesta nyt tai tulevaisuudessa. Kotilainen heittää pallon eritoten pelaajille.

– Sinä yksittäinen maajoukkuepelaaja. Onko mukava lähteä joulukuussa kisoihin, kun tiedossa on se kuinka kovassa fyysisessä kunnossa ruotsalainen pelaaja on? Ja varsinkin, kun tiedossa on, että heidän koko joukkueensa on samassa kunnossa. Entä onko sinulla, yksittäinen suomalainen salibandyn maajoukkuepelaaja, luottamus siihen, että sillä kaverilla, joka vierelläsi hölkkää on samanlainen ja yhtä täydellinen valmistautuminen kisoihin kuin sinulla?

Salibandyn miesten MM-kisat pelataan joulukuussa Göteborgissa ja on hyvin mahdollista, että Suomi ja Ruotsi kohtaavat jälleen finaalissa.

Lue Kotilaisen bloggaus kokonaisuudessaan:
Herätys, suomalainen salibandynpelaaja!

Pasi Kotilainen on salibandyn lajilegenda ja entinen huippupelaaja. Nykyisin Kotilainen toimii salibandyvalmentajana. Kotilainen on seurannut viime kotimaassa eritoten Jyväskylän Happeen otteita.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.