NST:lle kauden kolmas voitto – ”Iskettiin paikoista hyvin maaleja”

Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää
Kuva: Juhani Järvenpää

Lappeenrannan NST jatkaa hyviä vieraspelejään Salibandyliigassa. Tänään kaatui Vantaalla Tapanilan Erä maalein 6-4, ja NST on voittanut kaikki kauden kolme matkaotteluaan. Kotona saldona on kahdesta ottelusta kaksi tappiota

Tänään tarkasti puolustanut NST rakensi 40 minuutissa 4-2-johdon Otto Valavuon iskettyä kaksi maalia ja Samuli Hulkkosen sekä Juho Kailan yhden mieheen. Valavuon ottelu päättyi toisessa erässä polvivammaan, ja kolmannessa kotijoukkue painoi rajusti päälle nousten Aaron Fagerholmin osumalla maalin päähän. Ottelu ratkesi loppunimuuteilla kun Arto Vainikainen nousi komealla yksilösuorituksella sivaltamaan lukemiksi 5-3 ja Juho Tolonen livautti vielä helposti 6-3 ennen Erän kavennusta kuudella viittä vastaan.

– Iskettiin paikoista hyvin maaleja ja taisteltiin lopussa nöyrästi kun vastustaja pääsi myllyttämää, NST:n Anssi Tikkanen tiivisti ottelun jälkeen.

– Omat pallolliset pyöritykset jäivät kyllä liian lyhyiksi kun oltiin turhan malttamattomia.

– Ei saatu ulos sitä peliä, joka viikon mittaan harjoituksissa nähtiin, harmitteli Erän valmentaja Petteri Bergman.

– Sitä samaa energiaa, pelinopeutta ja liikettä ei nyt kaukalossa nähty. Kaveri halusi ottelun temmon alas ja onnistuikin siinä. Ajoittain pelataan ihan mallikkaasti, mutta edelleen taso heittelee ottelusta toiseen.

Juhani Järvenpää kuvat Erä-NST-ottelusta.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla Nokian KrP – OLS, SSV – Koovee ja Oilers – Josba

3 comments

  1. Hyvä että nst pelaa omilla vahvuuksillaan, mutta on se vaan niin hemmetin tylsää odottelua.

  2. Hieno ottelutilasto. Teemu kortelaisella toisessa erässä 49 torjuntaa… Ei vissiin ihan kohdallaan? 😀