Maajoukkueet

Päävalmentaja Petri Kettunen – ”Kuusi maalia omiin on liikaa”

31.10.
2014
0 Kommenttia
0
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Suomen 6-9-voitto Tsekistä ei laittanut ketään hyppimään riemusta tasajalkaa, mutta oli kuitenkin osoitus siitä, että Suomella on rutiinia voittaa vähän vaisumpiakin otteluita.

– Siinä oli pari huonoa minuuttia, jonka aikana meni kolme omiin. Kuusi maalia omiin on liikaa, kommentoi Suomen päävalmentaja Petri Kettunen ottelua.

Noiden kolmen maalin jälkeen Suomi otti itseään niskasta kiinni ja pelasi hyvin toisen erän viimeisen vartin. Kettunen näki, että Suomen pelisysteemi ei onnistunut erityisen hyvin.

– No kuusi maalia omiin on liikaa. Paljon tehtävää siis vielä. Ennen ottelua olin tyytyväinen tähän systeemiin ja koettiin se hyväksi, mutta esitys ei puolla sitä, arvioi Kettunen.

Lauantain vastustaja Sveitsi aloitti turnauksensa 2-6-tappiolla Ruotsia vastaan, mutta pelasi varsinkin kaksi ensimmäistä erää vahvasti.

– Ruotsia vastaan pelasivat kaksi erää hyvin. Vaikea sanoa, että miten lähtevät pelaamaan. Tässä vaiheessa kaikilla pitkälti MM-jengit jalkeilla, arvioi Kettunen huomista vastustajaa.

Kettusella oli tänään käytössään kokenut ykkösvitja Tero Tiitu-Mika Kohonen-Rickie Hyvärinen. Kolmikon esitystä Kettunen arvioi seuraavanlaisesti.

– Ei vielä valmista. Vielä on jonkin verran aikaa parantaa ennen kisoja. Uskon, että voivat tuoda jotain erilaista mukaan joukkueeseen, kommentoi Kettunen kokeneimpiaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.